Zodiile care trebuie să fie ATENTE până pe 6 martie 2022. Daniela Simulescu: "Nu vă grăbiţi!"
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Vorbim despre Venus în Capricorn, între 5 noiembrie 2021 şi 6 martie 2022. Venus, planeta iubirii, tranzitează în mod normal o zodie în aproximativ o lună. Dar, pentru că Venus va şi retrograda în semnul Capricornului, va sta mai mult acolo. Deşi retrogradarea se întâmplă între 19 decembrie 2021 şi 29 ianuarie 2022, influenţa sa se resimte pe toată perioada tranzitului. Cu alte cuvinte, de pe 5 noiembrie de acum până pe 6 martie, vom fi sub influenţa retrogradării. Află care sunt cele mai afectate semne, potrivit astrologului Daniela Simulescu:

În primul rând, cei vizaţi de retrogradarea lui Venus sunt cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn. Aceştia sunt cei mai vizaţi.

Spuneam că femeile sunt primele vizate, dar asta nu înseamnă că bărbaţii nu trec prin evenimente.

Următorii vizaţi sunt cei care sunt venusieni, adică cei care au marcaj de Taur sau cei cu marcaj de Balanţă.

Iarăşi, cei vizaţi, sunt cei care sunt în an de Venus. În profecţii, o tehnică previzională, din când în când, ne guvernează câte o planetă. Şi dacă suntem într-un an de Venus, e clar că anul în care eşti marcat de Venus şi Venus retrogradează, se întâmplă lucruri.

Deci, dacă vă ştiţi cu marcaj de Venus, vă ştiţi cardinali, adică aveţi poate ascendent în Taur, Balanţă, toţi cei care vă ştiţi cu Venus puternic în astrogramă, trebuie să aveţi grijă la perioada respectivă. Nu neapărat că se întâmplă ceva rău sau bun. Doar să aveţi grijă.

Semnele cele mai afectate de Venus retrograd în Capricorn

Berbec / Ascendent în Berbec

Venus va tranzita până în martie anul viitor casa carierei, casa statutului, casa autorităţii, casa imaginii tale sociale, casa rolului tău în societate. Cu alte cuvinte, trebuie să ai multă încredere acolo, trebuie să atragi foarte multe priviri, trebuie să te porţi frumos cu oamenii autoritari sau tu să devii o persoană cu autoritate şi să te porţi frumos cu oamenii din jur. Cu cât eşti mai încrezător în partea ta profesională, cu atât vei avea mai multe avantaje. Şi s-ar putea să găseşti oamenii care să te ajute. Ţinând cont de Venus, probabil nişte femei.

În orice caz, cu Venus în Capricorn, dacă eşti Berbec sau ai ascendent în Berbec, te poţi pregăti pentru ce îţi aduce 2022. La anul, între mai şi octombrie, Jupiter va tranzita semnul tău. Deci, ce pregăteşti acum profesional, până în martie, s-ar putea să vezi efectele undeva după primăvară, până în toamna anului viitor. Deci, trebuie să ai multă încredere. Lui Venus îi plac încrederea, lauda, toată zona de siguranţă de sine. Cu cât te îmbraci altfel la locul de muncă, cu cât te aranjezi altfel la locul de muncă, s-ar putea să ai mai mult succes. Şi bineînţeles, dacă eşti singur, cu Venus în casa a 10-a, poţi cunoaşte oameni prin intermediul locului de muncă. Nu neapărat printre colegi, ci oameni care vin, colaboratori sau poate chiar oameni cu poziţii importante la locul de muncă.

 

Taur / Ascendent în Taur

O dată că Venus tranzitează casa a 9-a şi Venus este guvernatorul vostru, o bucurie până în martie! Ce vă recomand eu vouă? Unde o să vă simţiţi inima că nu mai poate de bucurie? Prin călătorii, prin drumuri, prin vizite la persoane, orice drum pe care îl faceţi, s-ar putea să întâlniţi iubirea până în martie la anul în una dintre aceste călătorii sau o iubire la distanţă, prin aplicaţii online.

Să nu uităm şi de partea aceasta, unde găsiţi micile beneficii: într-un pelerinaj, într-o excursie, într-o călătorie, într-o vizită la o persoană dragă, oriunde veţi găsi nişte oameni care să vă ajute. 

Casa a 9-a are legătură şi cu studiile şi s-ar putea să găsiţi un domeniu care să vă placă foarte mult. Vă ocupaţi de o pasiune care să vă umple inima în următoarele luni.

Dar, în primul rând, călătorii, filozofie, studii.

 

Rac / Ascendent în Rac

Venus tranzitează casa a 7-a. Puteţi întâlni un partener serios, puteţi îmbunătăţi relaţia în care vă aflaţi, dar cu Venus în tranzit prin casa a 7-a, puteţi întâlni oameni noi prin călătorii, prin job. Nu neapărat parteneri amoroşi, dar oameni cu care să vă petreceţi timp, cu care să vă placă să ieşiţi la un film, la un restaurant, să vă distraţi, să vă bucuraţi de viaţă.

O să întâlniţi şi persoane corecte, nu foarte sufletiste, nu foarte săritoare, dar în momentul în care aveţi nevoie, chiar să se implice acolo pentru voi.

Şi pentru cei care sunt singuri Venus în Capricorn chiar îi poate ajuta să cunoască tot felul de parteneri.

 

Balanță / Ascendent în Balanță

Venus, guvernatorul vostru, tranzitează casa a 4-a. Ştiţi cu ce vă ajută pe voi Venus? Vă ajută să faceţi casa frumoasă, să o văruiţi, să schimbaţi perdelele, să luaţi o plantă, să vă faceţi grădina altfel, aveţi beneficii aici. Dintr-o dată, găsiţi bani pentru asta, găsiţi oameni care să vă ajute. Dintr-o dată, familia vă oferă sfaturi. Vă construiţi căminul aşa cum vă place vouă. 

Când vorbim de casa a 4-a, vorbim de 'acasă' şi aveţi nevoie să fiţi echilibraţi, să vă refugiaţi, să vă simţiţi bine. Nu evitaţi să înfrumuseţaţi locul în care trăiţi.

 

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Venus vă tranzitează semnul până în martie la anul. Ce înseamnă asta? O schimbare de look este prielnică. Puteţi testa. Sunteţi destul de clasici, de tradiţionalişti şi nu testaţi orice. Dar cu Venus - şi faptul că va retrograda - dintr-o dată vreţi să vă îmbrăcaţi altfel, să arătaţi altfel, vreţi altceva. Şi folosiţi perioada până în martie, bucuraţi-vă de voi. Vorba aceea, 'iubeşte-te pe tine şi pe urmă vei fi iubit'. Aveţi tot timpul la dispoziţie până în martie să învăţaţi să vă iubiţi. O dată partea fizică, dar şi partea interioară.

Şi ştiţi ce mai zice Venus în tranzit în casa I? Să nu mai ieşiţi cu persoane care nu vă plac doar de frica de a rămâne singuri. Venus vă ajută să fiţi selectivi şi să căutaţi persoanele potrivite. O să dureze, dar nu trebuie să vă pierdeţi încrederea.

Deci, cu Venus în semnul vostru o să fiţi mai atractivi, o să atrageţi mai multe persoane decât v-aţi aşteptat, o să aveţi magnetism, o să aveţi carismă şi o să vă placă lucrul acesta, dar pentru asta trebuie să faceţi ceva conştient, să vă arătaţi lumii. O să vă placă să mergeţi la evenimente, să fiţi văzuţi. Minunat e Venus aici!

Iar, când va retrograda, s-ar putea să vă aducă multe revelaţii legate de propria persoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel