Zodiile care trebuie să aibă mare grijă la sănătate în luna mai. „Nu fugiți de revelații”
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce în prim-plan previziunile lunii mai. Horoscopul sănătății are câteva atenționări. Aveți grijă, totul pleacă de la stres!

Zodiile care trebuie să fie foarte atente la sănătate în luna mai sunt Taurii, Scorpionii și Capricornii. Aceștia nu se vor simți prea confortabil în mai. Pentru că vor trebui să facă multe ajustări și își vor epuiza resursele. Tocmai acest mesaj vrea să le transmită astrele: că nu și-au gestionat eficient timpul, banii și energia. Probleme vor veni din faptul că nu se vor putea baza deloc pe familie sau apropiați. De altfel, ar fi bine să mai rărească unele legături. Tot stresul acesta își va lăsa amprenta asupra sănătății lor.

Taur/ Ascendent în Taur

Situațiile stresante din planul relațional vă pot afecta starea fizică. Chiar și cei care sunt într-o relație sigură pot avea parte de anumite tensiuni. Veți simți nevoia de izolare, înstrăinare. Trebuie să acordați o mai mare atenție sănătății dvs.. Mai ales că oriunde se duce Jupiter amplifică. De aceea s-ar putea să fie reactualizate probleme vechi de sănătate. Puteți lua acest aspect ca pe o ocazie de a găsi un tratament, poate ceva la care nici nu vă așteptați o să meargă și veți rezolva totul cu bine. Voi sunteți cunoscuți ca fiind dornici de stabilitate, însă în luna mai este bine să vedeți care vă sunt limitele și cum puteți să vă debarasați de ceea ce nu vă mai folosește și nu vă mai face bine. Eclipsa de pe 16 mai este în casa relațiilor pe axa Taur-Scorpion Dacă vreți să vă rupeți total de un partener sau de o persoană care v-a făcut neplăceri, acum este momentul.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Este important să vedeți exact care sunt obiceiurile pe care le aveți zi de zi, ce anume faceți în rutina voastră deoarece Jupiter vine și amplifică tot ce este acolo. Dacă munciți mult, veți munci și mai mult, dacă beți trei cafele, o să ajungeți să beți cinci, bine, este un exemplu simplu pentru a putea înțelege că Jupiter poate amplifica ceea ce este nociv. Trebuie să vă decideți ce anume vreți să faceți, cum vreți să arate viața voastră și ce credeți că este în regulă să limitați. Prea multă muncă în prea multe direcții va ajunge să vă afecteze și să nu vă simțiți prea bine. Nu vă epuizați!

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Țineți cont de faptul că Jupiter, planeta expansiunii, cunoscut și ca Marele Benefic, ajută, mărește, dă mai mult însă acest „mai mult” poate avea conotații pozitive sau negative. Așadar, dacă au fost probleme nerezolvate de familie cu Jupiter se vor amplifica. Ele nu dispar de la sine dacă nu faceți ceva în acest sens. Aveți grijă cu toată munca și toate responsabilitățile pe care vi le-ați asumat, prea mult stres vă va face să clacați. Ar trebui să începeți să vă valorizați mai mult, nu fugiți de revelațiile pe care le veți avea în zona aceasta, a valorizării propriei persoane. 

 citiți aici previziunile COMPLETE pentru TOATE zodiile în luna MAI 2022!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel