Zodiile care fac cele mai bune investiţii până pe 24 noiembrie
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Mercur va sta în semnul Scorpionului până pe 24 noiembrie, iar în această perioadă, patru dintre semnele zodiacului vor avea un simţ aparte când va veni vorba de bani, de investiţii.

Berbec (sau cei cu ascendent în Berbec)

Pentru voi, Mercur tranzitează casa a 8-a. Cei care aveţi de lămurit situaţii legate de impozite, de taxe, poate vreţi să înfiinţaţi o companie, poate vreţi să rezolvaţi chestii administrative care au fost greu de rezolvat până acum, Mercur pe aici vă ajută. E adevărat, făcând acel careu cu Saturn, iniţial pare greu, dar până pe 24 noiembrie chiar veţi afla lucruri de contabilitate, de administrare, de toată zona de comerţ, mai ales că la voi casa a 8-a ţine şi de banii pe care îi faceţi cu alţii. Deci, dacă aveţi rate la bancă, datorii, Mercur vă ajută să aflaţi lucruri folositoare. 

Deci, dacă aveţi chestiuni legate de impozite, taxe, moşteniri, partaj, firmă, companie, contabili e o perioadă minunată. Daţi-i bice!

 

Rac (sau cei cu ascendentul în Rac)

Cu Mercur în casa a 5-a e o perioadă minunată pentru a vă gândi la cum să investiţi banii familiei. Când vorbim de casa a 5-a, vorbim şi resursele din familie. Veţi descoperi proiecte, lucruri, obiecte în care vreţi să investiţi.

Deci, discuţiile cu copiii, cu persoana iubită, dar şi despre banii familiei sunt foarte importante şi tot ce descoperiţi, chiar o să vă fie pe plac.

 

Balanţă (sau cei cu ascendent în Balanţă)

Mercur tranzitează casa a 2-a. Dintr-o dată, s-ar putea să vă daţi seama că aţi cheltuit prost nişte bani sau i-aţi cheltuit bine. Informaţiile respective vă vor ajuta pe viitor. Cu Mercur în tranzit prin casa a doua, dintr-o dată aflaţi cum să eficientizaţi cheltuielile. Sunteţi mult mai atenţi acolo.

Începe o perioadă minunată să începeţi să citiţi despre educaţia financiară sau să vă uitaţi la un clip, un documentar să puteţi gestiona altfel banii sau cum faceţi banii să facă bani pentru voi. Dintr-o dată, sunteţi preocupaţi. Poate veţi face un cont de economii. E important să discutaţi despre bani. Poate auziţi de o bancă cu o dobândă mai bună, poate auziţi de fonduri mutuale unde să investiţi banii sau de unde să cumpăraţi nişte acţiuni. Dar pentru asta trebuie să citiţi, să vă documentaţi, trebuie să vorbiţi şi o să aflaţi nişte lucruri uimitoare.

 

Capricorn (sau cei cu ascendent în Capricorn)

Mercur tranzitează casa a 11-a. Pe lângă faptul că vă gândiţi foarte mult la planurile din viitorul apropiat, ce mai zice aici? Zice să ieşiţi cu prietenii, să discutaţi cu ei pentru că aflaţi lucruri uimitoare. Un prieten poate a început o afacere şi vă dă un pont, un altul poate a rezolvat o chestiune administrativă şi la fel, vă dă un pont. Poate aceștia au cunoscut un specialist într-un domeniu şi vi-l recomandă. Aceste discuţii, la voi, vor funcţiona foarte bine până pe 24 noiembrie.

Şi sunt situaţii în care oricât ne-am chinui să căutăm pe internet, nu găsim. Dar mergem la un ceai sau la o cafea cu cineva şi ne spune că a găsit exact ce ne trebuie şi vă salvaţi, vă ajutaţi. Poate informaţia respectivă vă ajută să construiţi ceva extraordinar. Deci, socializare cât mai multă în perioada următoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel