Zodiacul chinezesc. Trăsături de personalitate ale nativilor DRAGON
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Cum sunt caracterizați nativii Dragon în zodiacul chinezesc?

Dragon (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Nativii Dragon sunt percepuți ca persoane mândre, puternice, carismatice și pline de viață. Dar să aprofundăm trăsăturile lor!

1. Energici și puternici

Persoanele care se nasc în anul Dragonului sunt caracterizate de energie și de voință de fier. Indiferent de domeniu, acești nativi sunt capabili să își urmeze visurile cu multă îndârjire. Nu se dau în lături de la proiecte ambițioase.

2. Carismatici

De asemenea, Dragonii au o personalitate care îi atrage pe cei din jur ca un magnet. Grație acestui lucru, nu este greu pentru un Dragon să îi influențeze pe cei din jur, ca să își atingă obiectivele.

3. Mândri și încrezători

Cunoști un nativ încrezător, cu o mândrie puternică? Cel mai probabil este Dragon în zodiacul chinezesc. Aceste persoane au un spirit de competiție bine dezvoltat și doresc să atingă succesul în tot ceea ce întreprind.

Horoscop CHINEZESC 2024 pentru DRAGON

4. Aventuroși și independenți

Dragonilor nu le poți da ordine, pentru că le place să își trăiască viața așa cum vor. Nu se tem de aventură și au chef mereu să încerce lucruri noi și să exploreze ce este în jur. 

5. Impulsivi și adesea, neînduplecați

Sunt momente când Dragonii acționează după impuls și nu se gândesc prea mult la consecințe. Când vine vorba de anumite opinii, Dragonii sunt neînduplecați. Daca au atenția fixată asupra unui lucru, cu greu le schimbi opinia.

6. Sunt destul de sensibili la critici

Chiar dacă au mare încredere în forțele proprii, un Dragon pune la suflet daca primește critici sau dacă trece prin anumite eșecuri. Are nevoie și de încurajare și de sprijin, ca să își mențină moralul sus.

Ce materiale prețioase li se potrivesc?

Nativii Dragon sunt asociați cu eleganța, grandoarea și forța, iar aceste caracteristici pot fi reflectate în preferințele lor pentru materiale prețioase.

Aurul

Aurul este un simbol al bogăției, prosperității și puterii în multe culturi, inclusiv în cultura chineză. Dragonii, fiind creaturi nobile și stăpâne pe cer, sunt asociate cu aurul.

Jadul

Pietrele de jad sunt considerate prețioase în cultura chineză și sunt asociate cu norocul, protecția și armonia.

Diamantele

Diamantele sunt simboluri ale purității, puterii și rezistenței. Pentru Dragoni, care sunt văzuți ca fiind puternici și impunători, diamantele pot fi o alegere potrivită.

Rubinele

Rubinele sunt asociate cu pasiunea, energia și puterea. Pentru Dragoni, care sunt cunoscuți pentru energia și entuziasmul lor, rubinele sunt alegerea excelentă.

Safirele

Safirele reprezintă înțelepciune, loialitate și protecție. Fiind creaturi nobile, Dragonii pot aprecia semnificația simbolică a safirului.

Îți sugerăm să vezi și: Zodiacul chinezesc. Trăsături de personalitate ale nativilor IEPURE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Horoscop internațional. Ce îi așteaptă pe Berbeci, Gemeni și Lei în luna mai?

pixel