Zodiac chinezesc: mare atenție pentru O ZODIE în august!
Autor: , Astrosens Team | Dată: 01 aug 2022, 11:28
Maimuța este unul dintre cele mai provocate semne. Aceste previziuni sunt valabile pentru tot anul acesta și până la începutul lui 2023, dar în special pentru luna august!

Previziuni MAIMUȚĂ (1956,1968,1980,1992, 2004)

Tigrul și Maimulța sunt semne opuse. Așadar, s-ar putea ca Maimuțele să simtă că e o întreagă revoluție în viața lor. E un an care vine cu schimbări. Cum anume să ne folosim de acest an? Sfatul lui Octavian Sbârnă, specialist în astrologie chineză este ca acești nativi să fie pregătiți să îmbrățișeze schimbarea, atunci „când bate vântul schimbării, cel mai rău e să te agăți și să vrei să stai pe loc, chiar și numai pentru a sta pe loc trebuie să înoți întruna. Provocarea e super simplă. Să căutăm noi schimbarea, înainte să ne caute ea și să ne schimbe ea pe noi într-o direcție pe care nu am dori-o. 

În special în august până la începutul lui septembrie Maimuțele accesează o zonă de maximă schimbări, ar fi indicat să aleagă ele încotro doresc să se îndrepte. Ce dorințe au pe plan personal, profesional, relațional? Dacă suntem gata să schimbăm vom primi apoi libertatea să transformăm lucrurile în felul în care ne dorim noi.

Maimuța este singurul animal cu care Tigrul intră în opoziție directă. Deci este un conflict deschis. Aici e o problemă. Când cineva aude de ideea de conflict, oamenii automat se gândesc la lucruri negative. Asta este o problemă mai amplă. Când vine vorba de tot ce înseamnă astrologie, oamenii au în general o atitudine pasivă: „Hai să văd dacă o să fie bine sau rău". Ori nu despre asta este vorba. Este vorba de a ne adapta în așa fel încât, indiferent de ce întâmplă, să ne fie bine.

Cum ne adaptăm la acest conflict? Conflictul înseamnă o ciocnire destul de superficială. Se rup nişte lucruri destul de evidente. Omul vine și îți spune în față că are o problemă cu tine. Asta este un avantaj pentru că îți spune în față. Fiindcă există multe alte interacţiuni sub suprafaţă şi alea sunt mult mai periculoase. Ideea este că acest conflict poate să aducă o confruntare de unde cel mai pozitiv lucru care poate să derive este schimbarea.

Sfatul este: nu căuta stabilitatea! Dacă tu cauţi stabilitate, înoţi împotriva curentului. Ce trebuie să cauţi? Schimbarea! Ce schimbare este cea mai potrivită pentru tine?

Și a doua regulă: caută schimbarea înainte să te caute ea pe tine. Dacă te duci tu către schimbare, vei vedea că anul aduce oportunităţi. Dacă te duci tu către schimbare, tu alegi în ce direcţie se duce schimbarea. E ca un paratrăsnet. Duci curentul de la fulger unde vrei tu, în loc să îl lași pe el să aleagă unde se descarcă. Duci conflictul pe zona pe care o premeditezi tu.

În astrologia și medicina chineză, Maimuța reprezintă vezica urinară. Deci ne referim la resurse. Când vorbim de resurse şi de repere, automat când ne gândim la resurse, resursele sunt pregătirea pentru un proces, un fel de anticipare.

În momentul în care schimbăm destinaţia, trebuie să ne schimbăm şi pregătirea. Deci, e vorba de faptul că provocarea acestui conflict este de fapt o repoziţionare. Trebuie să luăm resursele de unde erau și să le aliniem cu noua destinație care derivă din noile repere. 

E o oportunitate mare mai ales dacă lucrurile au cam stagnat în domeniul în care ai Maimuţa în hartă sau au cam scârţâit. De multe ori, oamenii stagnează în anumite zone, simt că s-au blocat. Asta este o oportunitate de a aduce un aer proaspăt, o schimbare. Ideea este să ştim să o anticipăm, să o aducem. 

Să ne întrebăm: Ce aş dori să schimb? Căci Universul ajută implementarea schimbărilor. Ideea e să o alegem noi, nu să vină ea peste noi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Zodiac chinezesc: mare atenție pentru O ZODIE în august!

Maimuța este unul dintre cele mai provocate semne....


Cele mai noi articole

Top citite
sursă foto: Pixabay.com

HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

(sursa foto: Pixabay)

Horoscop 2023 Leu

sursă foto: Pixabay.com

Horoscop 2023 Rac

(sursa foto: Pixabay)

Horoscop 2023 Pești