Zodia VEDETĂ a lunii MAI: susținută de VENUS, MARTE și JUPITER
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop mai. Fără doar și poate, o zodie este super avantajată în această lună. 

Fără îndoială, zodia cea mai avantajată din luna mai este Berbecul. Sunt o mulțime de motive pe care o să vi le enumăr mai jos. Dar înainte de asta, vreau să le reamintesc celor care se știu cu marcaj de Berbec(Soare, Luna, Mercur, Venus, Marte, Ascendent, Nodurile Lunare) în astrograma natală că aspectele benefice pot trece pe lângă voi pur și simplu. Adică să nu rămâneți/vă alegeți cu nimic. Încrederea pe care o veți primi în mai trebuie pusă la muncă. 

HOROSCOP MAI 2022 pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT. „Acțiune, curaj nebun, începuturi”

Venus

Venus, Micul Benefic, tranzitează semnul Berbecului între 2 și 28 mai 2022. Cum se poate traduce asta? Cu cât te pui mai mult în valoare, din punct de vedere fizic, cu atât vei avea mai mult de câștigat. 

Poți să îți schimbi lookul, să te îmbraci altfel, să mănânci ceva ce îți place, cu siguranță Venus în semnul tău își va prii. Vei deborda de carismă și de magnetism și starea ta bună va aduce multă joacă și energie în zona relațională. Cu alte cuvinte, să găsești acel ceva ce îți place la tine și să îl pui în valoare. 

Jupiter

Jupiter, planeta expansiunii și a optimismului, va tranzita semnul Berbecului, cel al noilor începuturi și al curajului, între 11 mai și 28 octombrie. Această perioadă va fi precum o gură de aer proaspăt după doi ani cu miros de naftalină. Că prea ne-am plictisit de poveștile lui 2020 și 2021. Planeta va respira altfel. Iar la nivel personal, mulți dintre voi vor porni pe drumuri noi. Vor îndrăzni. Berbecii care vor învăța lucruri noi, care vor călători, care își vor extinde orizonturile vor avea mult de câștigat. Mai ales din 2023. Jupiter, Marele Benefic, adoră încrederea, câteodată chiar și nefondată, dar nici nu mai contează, Berbecul este considerat copilul zodiacului, cel care pornește la drum fără să se gândească la ce îl așteaptă. 

Marte

Pe 25 mai, planeta care îl reprezintă pe Ares va intra în Berbec, unde va sta până pe 5 iulie. 

Atunci când vine vorba de Marte, ne gândim la acțiune, energie, forță, curaj, pasiune, dar și la agresivitate, furie și repeziciune. Tranzitul acestei planete ne arată cum ne “aruncăm” în lupte sau cum ne realizăm strategiile. Marte are legătură bineînțeles și cu sexualitatea, puterea interioară și capacitatea de a motiva pe alții. Iar Marte se simte cel mai bine în Berbec! Este domiciliul lui. Furia oferită de această planetă poate fi investită într-un proiect. Dacă se poate unul nou, și dacă se poate unul provocator. Motivația adevărată va fi competiția. 

Eclipsa de pe 16 mai

Acest eveniment se va petrece pe axa 2-8, adică pe tot ce înseamnă bani munciți și câștigați. Mulți dintre nativii Berbec vor pune la cale noi planuri financiare sau vor prețui mai mult resursele și talentele lor. Eclipsa va fi în careu cu Saturn, deci planurile vor fi de lungă durată. 

Disclaimer: Astrele îți oferă, dar nu îți bagă și în traistă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 15-21 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Sursă foto: Pexels

Final de aprilie cu evenimente neașteptate pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

pixel