Zodia pentru care totul este instabil. Daniela Simulescu: Vei fi într-o stare deplorabilă! - VIDEO
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru zodii!

 

Youtube video image

Astăzi, pe 15 iulie, Marte se întâlnește cu Uranus. Marte reprezintă acțiunea, energia, furia, dar și forța. Lui Uranus îi plac spontaneitatea și surprizele. Bineînțeles, îi place și instabilitatea. Când cei doi se întâlnesc, pot apărea scandaluri și probleme financiare. Acest aspect îi afectează cel mai mult pe cei cu marcaj de Taur și Scorpion în astrograma natală.

Pe 18 iulie, Soarele este în sextil cu Uranus. Putem îmbrățișa conjuncția instabilă dintre Marte și Uranus.

Pe 20 iulie, Marte iese din Taur și se duce în Gemeni. Se va întâlni cu Jupiter pe parcursul tranzitului său. Va face și un careu cu Saturn și Neptun. Cu Marte în Gemeni, vom avea mintea mai ascuțită. Ne dorim să învățăm și prindem mai repede lucrurile. Astrologul Daniela Simulescu spune că „Marte în Gemeni este precum viteza minții”. Vom avea capacitatea să luptăm pentru mai multe obiective în același timp.

Pe 21 iulie, avem a doua Lună Plină din Capricorn. Nu este una întâmplătoare! Îi va ajuta pe cei cu marcaj de Capricorn să își dea seama mai bine ce vor de la viețile lor. Această Lună Plină ne facilitează o detașare. Avem șansa să ieșim dintr-o relație, să schimbăm ceva pe plan profesional și să luăm decizii.

Previziuni astrologice a doua jumătate a lunii iulie 2024. Zodiile cele mai avantajate

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, face două lucruri importante. Pe 15 iulie, se întâlnește cu Uranus și s-ar putea să se întâmple ceva surprinzător din punct de vedere financiar. Poți face rost de o sumă de bani pe neașteptate sau să pierzi o sumă importantă. Această instabilitate te învață că trebuie să fii mult mai pregătit pentru momentele grele care pot apărea de oriunde și oricând. La începutul săptămânii, ai putea avea multe frici legate de zona financiară. Pe 20 iulie, Marte își schimbă semnul. Se duce în casa a treia, unde este deja Jupiter. Dacă te-ai gândit că nu este cazul să înveți ceva, Marte te va duce în ipostaze în care îți dai seama că ești cam limitat. Marte te ambiționează să călătorești mai mult, să cunoști și alte perspective, alți oameni. Îți mai dă o nevoie de a vorbi și de a comunica.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Pe unii dintre voi, conjuncția dintre Marte și Uranus vă va afecta enorm. Marte este guvernatorul vostru, iar această conjuncție se petrece în casa a șaptea, cea a relațiilor. Poți lua decizia să rupi o relație sau să intri brusc într-una. Chiar și dacă nu iei niciuna dintre aceste decizii pe plan relațional, există multă instabilitate. Marte va intra în casa a opta. Acest tranzit vorbește despre intimitate și despre chimia de care ai nevoie într-o relație. Dar casa a opta mai are legătură cu riscurile și cu problemele financiare. Marte se apropie de Jupiter, așadar s-ar putea să îți asumi riscuri. Astrologul Daniela Simulescu îți recomandă să te gândești dacă merită. De exemplu, „Merită să depășesc viteza? Merită să consum ceva doar ca să mă simt o secundă-două într-un fel? Merită să provoc un scandal?”. Pe moment, s-ar putea să simți că da, dar după ce va scădea dopamina, vei fi într-o stare deplorabilă. Luna Plină de la sfârșitul săptămânii te provoacă să vorbești mai mult despre tine.

Lilith/Luna Neagră în astrogramă. Semnificația și influența sa în fiecare semn din zodiac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel