Zodia pentru care totul din jur este rece și apăsător. Daniela Simulescu: Propria fericire depinde doar de tine! - VIDEO
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru zodii!

Să vorbim despre două dintre cele mai importante și de temut aspecte ale săptămânii.

Pe 29 iunie, Saturn, cunoscut drept Marele Malefic, își începe retrogradarea în semnul Peștilor. Până pe 15 noiembrie, totul se încetinește, se blochează și se amână. Saturn vrea să ne trezească la realitate, însă într-un mod neplăcut. Acestuia nu îi place haosul, așadar îl structurează.

În aceeași zi, Lilith intră în Balanță. Până pe 27 martie 2025, nativii Balanță vor deveni mai independenți. Lilith, denumită și Luna Neagră, a fost percepută precum cea care îngrozește, sperie și provoacă, iar cei care aud de ea, se confruntă cu tot felul de stări contradictorii. Relațiile noastre vor suferi schimbări drastice. Conceptul de pace va căpăta o altă nuanță. Nu vom mai dori să urmăm exemplele oferite de societate și vom încerca să ne detașăm de partea prea diplomată din noi.

Leu/Ascendent în Leu

Saturn își va începe retrogradarea în casa a opta. La tine, Saturn guvernează casele a șasea și a șaptea. Toate parteneriatele pe care le ai, atât cele personale, cât și cele profesionale, îți vor da bătăi de cap. Te frustrează și te enervează. În jurul tău, toți ți se vor părea limitați. Ai impresia că nimeni nu se grăbește.

Tu ai vrea ca lucrurile să se întâmple mai repede, dar retrogradarea lui Saturn te ține pe loc. O să fii de părere că nu mai crești și că nu ajungi departe. Dar este doar o senzație, un tipar pe care îl ai și va trebui să-l mai ponderezi. Totodată, grijile financiare ar putea să devină copleșitoare. Vei trăi cu ideea că rămâi fără bani. Saturn retrograd te învață că trebuie să trăiești cu mai puțin. Nu atenta la banii partenerului.

Cu Soare, Mercur și Venus în casa a douăsprezecea, recomandarea astrologului este să prioritizezi odihna, grija pentru organism și să îți dai seama cât de tare te afectează victimizarea.

Horoscopul verii pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Saturn își începe retrogradarea în casa a cincea, cea a iubirii. Saturn nu are legătură cu dragostea. Va urma o perioadă în care nu te vei simți apreciat cu adevărat. Ai nevoie de afecțiune, dar nu o primești și nici nu știi să o ceri. Oamenii ți se par reci și nedrepți. Acest tranzit te obligă să te iubești tu mai mult și să nu mai aștepți din exterior.

Va trebui să îți dai seama că iubirea de sine pornește de la stima de sine. O să înveți aceste aspecte doar din momentele grele. În clipele fericite, nimeni nu se gândește să se maturizeze și să evolueze. Cu Saturn retrograd în casa a cincea, nici chimia față de partener nu mai e ca în povești. Mai mult decât atât, dacă ai copii, Saturn îți poate aduce tot felul de provocări legate de aceștia.

Este o perioadă bună pentru a te potoli puțin și pentru a nu mai fi atât de posesiv, conform astrologului. Îți vei da seama că propria fericire depinde doar de tine.

Zodia care este supusă testului neîndurător al timpului. Daniela Simulescu: Stai departe de a forța lucrurile! - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Cea mai norocoasă Lună Nouă va avea loc pe 6 iulie! Care sunt cele mai avantajate zodii

Sursă foto: Freepik

Mercur în Leu, din 2 iulie. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Sursa: pixabay.com

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

freepik.com

Lilith în Balanță. Provocări și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025

pixel