Zodia influențează somnul? Care este relația dintre somn și fiecare semn din zodiac?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Cum îți este afectat somnul de zodie? Fiecare semn are trăsături diferite, care pot spune multe despre tine!

Sunt mulți factori care pot dicta obiceiurile și calitatea somnului, pornind de la sănătate și până la modul în care am fost obișnuiți să ne odihnim. Cu toate acestea, nu trebuie să omitem nici semnul nostru zodiacal.

De aceea, zodia îți poate dicta inclusiv obiceiurile de somn. Iată ce trebuie să știm despre fiecare zodie!

Berbec

Ca nativ Berbec, ești într-o permanentă mișcare și chiar și atunci când adormi, tinzi să o faci destul de greu. Cu toate acestea, s-ar putea să ai rar nevoie de cafea ca să te trezești. Nu obosești ușor, de aceea, dacă ai dificultăți în a adormi, se recomandă să ai în vedere o rutină de exerciții care te pot pregăti pentru somn.

Taur

Adesea, Taurii sunt numiți și bufnițele zodiacului. Însă, știu ce are nevoie corpul lor ca să se odihnească perfect pe tot parcursul nopții. De asemenea, țin la rutina de somn și pot să adopte orice ritual care-i ajută să intre în acea atmosferă. Pot aprinde lumânări, se pot înconjura de perne confortabile. Totul, pentru o odihnă pe măsură. Taurii iau somnul foarte in serios și deseori, dorm ca niște bebeluși.

Gemeni

Gemenilor le este aproape imposibil să adoarmă fără ca mintea lor să nu se ducă într-o mie de direcții. Acești nativi adorm greu și sunt încurajați să lase deoparte telefonul înainte de somn. Programul lor de odihnă poate fi într-o continuă schimbare, pentru că evită orele stricte de culcare, dar și cele de trezire. Sunt încurajați să găsească un echilibru și să acorde o mai mare importanță odihnei.

Rac

Luna este guvernatoarea Racilor! De aceea, acești nativi se simt adesea conectați la noapte și la tărâmul viselor. De obicei, pot avea un somn bun și confortabil, dacă se culcă mai devreme. Racii tind să nu fie foarte matinali, chiar dacă uneori sunt forțați, din cauza programului de muncă sau de școală. Cele 8 ore de somn pe noapte sunt foarte importante pentru acești nativi.

Leu

Leilor le poate fi greu să își părăsească energia specifică înainte de culcare. Din acest motiv, li se recomandă să scrie într-un jurnal, să deseneze sau să cânte. Ca să se pregătească așa cum se cuvine pentru odihnă și să consume din energia caracteristică. Ai tendința să visezi des! Iar acest lucru poate fi atât o binecuvântare, cât și un blestem. Nu neglija odihna!

Fecioară

Fecioara este semnul din zodiac cel mai preocupat de productivitate. De regulă, acestor nativi nu le place să doarmă în exces. Uneori, le vine greu să adoarmă, mai ales că deja să gândesc la ceea ce au de făcut mâine. Iar acest lucru poate să contribuie la lipsa odihnei. Desigur, ai nevoie de un pat potrivit, de așternuturi curate, de perne confortabile. Și trebuie să scapi de stres și de gânditul la fiecare detaliu înainte de somn. Meriți cât mai multă odihnă.

Balanță

Balanța nu spune niciodată nu unei companii bune înainte de somn. Îi place să aibă prieteni în vizită la cină și să își încheie seara într-o notă pozitivă. Pot fi mai obosiți decât lasă să se vadă, de aceea uneori nici nu refuză dacă îi inviți în oraș noaptea târziu. Se odihnesc bine, dar acești nativi pot fi cam inconsecvenți. 

Scorpion

Scorpionii sunt recunoscuți pentru determinarea și rezistența lor, așa că nu se grăbesc prea mult să adoarmă. Pot simți mai rar nevoia de relaxare și tind să se trezească destul de activi, chiar dacă nu au dormit bine cu o noapte înainte. De asemenea, au tendința să își ascundă epuizarea, dar nu spun nu la un mic somn pe canapea. Ar fi cazul să nu uite că mai trebuie să se și odihnească din când în când.

Săgetător

Săgetătorii au un spirit liber! Le place să rupă monotonia și să aibă o viață spontană, mai ales după apusul soarelui. Vrei să eviți rutinele rigide și nu vrei ca o noapte să semene cu alta. Însă, este posibil să ai dificultăți când vine vorba de somn. De aceea, au nevoie de un program mai clar de odihnă, care să îi îndepărteze de epuizare.

Capricorn

Știm deja că un nativ Capricorn este orientat spre obiective. De aceea, poate lua somnul în serios, fiindcă înțelege ce presupune o rutină disciplinată. În general, nativii Capricorn știu ce program li se potrivește, la cât trebuie să se culce și la cât să se trezească, astfel încât să mențină un echilibru aproape perfect.

Vărsător

Creativitatea acestui semn nu încetează să meargă! Poți avea o mulțime de gânduri în minte, care tind să te țină treaz noaptea. Ai putea să te ocupi de activități care îți aduc liniștea înainte de somn, pentru că sunt importante. Lasă deoparte telefonul, care s-ar putea să te agite și mai mult.

Pești

Ești un semn zodiacal visător, căruia îi place să trăiască mult în imperiul imaginației. De obicei, Peștii aleg mai degrabă tărâmul viselor și nu pe cel al realității. Din fericire, poți fi invidiat de mulți, pentru că reușești să adormi aproape instantaneu, dar mai ales ziua. Seara, este posibil să se întâmple mai greu. Oricum ar fi, trebuie să te asiguri că te odihnești din plin.

Sursa: higherperspective.com 

Citește și: Obsesiile tale în funcție de zodie. Care este semnul atras de mistere și ce nativ ar cumpăra tot ce este luxos?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce rasă de pisică ți se potrivește în funcție de zodie

Cum zodiile au personalități diferite, așa au și...

Calități ale femeii născute în semnul Taur. De ce o iubim?

Prin ce se caracterizează femeile născute în semnul...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
Pixabay.com

Berbecii au șansa unui nou început. Taurii ating limite, iar Gemenii vor deveni mai optimiști

Pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care ar putea avea replici acide

Sursa: pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie se află între vis și realitate

Sursa: pixabay.com

Saturn în mers direct. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până la final de iunie

pixel