Zodia căreia îi merge totul din plin. Ce altă zodie va înota în ape tulburi?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Două zodii sunt în mod special vizate de astre în aceste zile. Care va fi favorizată și ce semn din zodiac va avea parte de multă instabilitate?

Luna iunie nu poate fi considerată la fel de dinamică precum precedenta, însă nu trebuie să omitem câteva evenimente notabile. Vorbim despre trei astfel de fenomene, care pot lăsa urme atât la nivel personal, cât și la nivel mondial.

Astfel, în curând, Venus își va face intrarea în semnul Leului, unde va și retrograda. La jumătatea lunii iunie, Saturn își va începe retrogradarea în semnul Peștilor, iar Pluto va ieși din Vărsător și se va reîntoarce în Capricorn.

Așa că începutul lunii o să fie dinamic pentru cea mai mare parte a zodiilor.

Ce ne spun astrele pentru următoarele două semne din zodiac?

Taur/Ascendent în Taur

Venus se află în Casa a 3-a în continuare, așa că ești dulce, blând și foarte drăguț. Astăzi, în semnul tău, avem conjuncția dintre Vesta și Uranus, așa că aceste zile îți priesc. Chiar dacă spre sfârșitul lunii, când avem o Lună Plină pe axa financiară, pot apărea și niște cheltuieli, te bucuri de aceste zile și ai o perioadă favorabilă.

Cu Jupiter în Casa I, este bine să înveți cât mai multe! Doar că există și o exagerare, pentru că Jupiter vine și cu un exces de zel. Nu trebuie să ai tendința de a vedea tot și de a asculta tot, deși poate fi și aici o parte pozitivă pentru tine. 

Pentru că Venus se pregătește să între în Casa a 4-a, astrologul îți recomandă să pui o fundație, orice ar însemna acest lucru pentru tine. Fiecare nativ Taur se poate gândi ce înseamnă asta pentru el, în contextul propriei sale vieți.

Poate fi vorba despre construcția sau achiziționarea unui imobil, la următorul pas pe plan familial, la amenajarea unei grădini sau un nou capitol din punct de vedere profesional.

Ai nevoie de o nouă bază, de o fundație. Cât Venus, guvernatoarea ta, este încă în Casa a 3-a, este și păcat să nu întrebi și să nu ceri sprijin și ajutor de la cei din jur. 

Profită de aceste zile să vorbești, să dai telefoane, să asculți, să verifici lucruri interesante. Este o săptămână foarte bună pentru toate aceste lucruri!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Din punct de vedere relațional, apar multe schimbări. De asemenea, se face remarcată și foarte multă instabilitate. Nu știi cu precizie ce se întâmplă și ce nu se întâmplă în viața ta. 

Din această cauză, astrologul Daniela Simulescu îți sugerează, în primul rând, să ai multă grijă la finanțele tale, pentru că Luna Plină de la finalul acestei săptămâni va avea loc pe axa 2-8. 

În al doilea rând, ar trebui să ai la fel de multă grijă și la promisiunile pe care i le faci partenerului tău de viață. Cu alte cuvinte, nu arunca vorbe la întâmplare sau promisiuni, doar de dragul de a liniști pe moment situația. 

Pentru că este foarte posibil ca așteptările tale să nu fie deloc în concordanță cu realitatea și să nu îți placă deloc ceea ce iese. De asemenea, ai face bine și să nu crezi foarte mult în ceea ce îți promite celălalt în următoarele zile, nu doar să fii atent la propriile promisiuni.

Este adevărat că în cazul nativilor Scorpion, apare foarte multă instabilitate sau lucruri neașteptate. Cert este că va fi important să discuți și să analizezi o situație pe toate părțile. 

O să fii și mai arțăgos sau mai sarcastic, mai ales dacă apare ceva ce nu îți place.

Poți să vezi și: Zodia care va pune distracția pe un piedestal până pe 5 iunie. Ce trebuie să facă?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
Pixabay.com

Berbecii au șansa unui nou început. Taurii ating limite, iar Gemenii vor deveni mai optimiști

Pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care ar putea avea replici acide

Sursa: pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie se află între vis și realitate

Sursa: pixabay.com

Saturn în mers direct. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până la final de iunie

pixel