Zodia CARE va AVEA de INVATAT în LUNA OCTOMBRIE
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Descoperă care este zodia care va primi numeroase lecții de la Saturn.

Într-o lume în continuă mișcare și schimbare, configurațiile astrale aduc în prim-plan semnificații profunde, uneori subtile, alteori brutale. Saturn, Marele Maestru, este retrograd din 17 iunie și va rămâne astfel până la 4 noiembrie. Iar consecințele acestui tranzit sunt încă simțite, chiar și în octombrie.

Cu toate că retrogradarea este un fenomen frecvent în astrologie, influența sa variază în funcție de planeta și semnul în care se produce. În cazul Saturnului, avem de-a face cu reevaluări, restricții și lecții de învățat. Tot ce s-a construit și planificat de la 7 martie, atunci când Saturn a intrat în Pești, se află acum sub semnul întrebării. Acest lucru se datorează faptului că retrogradarea aduce cu sine o perioadă de stagnare, în care proiectele avansează mai greu, apar amânări și totul pare a fi încetinit.

Știm că în perioada iunie-octombrie, cu Saturn retrograd în Casa a 9-a pentru nativii Rac și cei cu Ascendent în Rac, a fost o perioadă marcată de reevaluări și teste. Aceasta înseamnă că octombrie nu face excepție. Chiar dacă te afli aproape de sfârșitul acestui tranzit, Saturn încă își face simțită prezența. Toate examenele, corigențele sau problemele juridice rămân în prim-plan. Este ca și cum universul îți oferă șansa de a recupera, de a repeta și de a înțelege unde ai greșit.

Călătoriile sunt de asemenea sub influența acestui tranzit. Planificările, amânările, mici blocaje sau întârzieri continuă să apară. Deși aceasta poate fi frustrant, Saturn îți oferă șansa de a învăța răbdarea și de a reevalua importanța lucrurilor. Ești sfătuit să fii precaut, să te aștepți la neașteptate și să abordezi situațiile cu calm.

Relația cu spiritualitatea, cu credința, este de asemenea pusă la încercare în octombrie. Poate că te afli într-un moment de criză de credință sau, dimpotrivă, descoperi o nouă cale spirituală care te ajută să treci peste această perioadă tumultuoasă.

În concluzie, chiar dacă retrogradarea lui Saturn este aproape de sfârșit, efectele sale sunt încă puternice. Însă, ca orice lecție în viață, această perioadă vine cu înțelepciunea și maturitatea necesară evoluției personale. Și, chiar dacă poate părea dificil, aceasta este o oportunitate de a crește și de a înțelege cu adevărat puterea și importanța răbdării, perseverenței și credinței.

Vezi și Zodia CARE va TRECE prin REEVALUARE în OCTOMBRIE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Tensiuni în cuplu pentru o zodie

pixel