Zodia care va avea cumpene în următoarea perioadă. Care este avertismentul astrelor?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Care este zodia vizată de astre și la ce trebuie să fie atentă?

Una dintre zodii va avea ceva de furcă în acest an, pe mai multe planuri.

Vorbim despre Săgetător sau cei cu ascendentul în Săgetător!

În primul rând, tranzitul care îți da ceva bătăi de cap este cel al lui Saturn în Pești, care a început pe 7 martie. La tine, Saturn a intrat în Casa a 4-a, a locuinței și a familiei, unde va rămâne până în 2025. Așa că pot veni o serie de cumpene, care fac ca viața să nu ți se mai pară atât de roz.

La ce ne referim? Apare multă responsabilitate și ești nevoit să îți dai seama dacă ai pe ce să te bazezi. Brusc, atmosfera în casă devine sobră. Pot apărea probleme legate de părinți. Ori nu te mai înțelegi cu ei, ori trebuie să devii responsabil pentru unul din părinți. Este recomandat să te asiguri că sunt sănătoși, să-i însoțești la medic. Să îi suni mai des ca să vezi ce fac.

Trebuie să îți dai mai mult interesul, pentru că situația familială să meargă bine. O să ai mai multe provocări. Apar certuri din subiecte puerile sau trebuie să faci modificări în casă. Iar toate acestea te vor seca de energie. De fapt, Saturn vrea să ai priorități. Să creezi un echilibru în relații.

Nici Pluto în Vărsător nu te lasă prea mult să respiri ușurat. Pe 23 martie, a intrat în Casa a 3-a. Relațiile cu surorile și cu frații tăi pot suferi modificări vizibile. Unii vin, alții pleacă sau ceea ce se întâmplă cu ei te afectează în mod direct.

Totodată, cu Pluto în Casa a 3-a, ai face bine să fii mai atent la drumurile pe care le ai de făcut, chiar și la cele pe o distanță scurtă. Fii mai prevăzător și ai grijă la zona de mișcare. La locurile în care mergi și la cei cu care o să călătorești. Fii cu ochii-n patru.

Aceeași atenție se impune și la oamenii care te înconjoară. Poți observa că odată cu acest tranzit, orice mică bârfă se transformă, capătă proporții fabuloase. Ai face bine să lași vorbele deoparte și să te bazezi pe dorința de evoluție personală.

Îți recomandăm să vezi și: Tranzitul lui Marte în Rac de pe 25 martie. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Eclipsa de soare. OPT curiozități care te-ar putea fascina!

Azi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Iată...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se răsfețe!

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

pixel