Zodia care va avea cele mai tăioase replici până la final de lună. Cuvintele tale vor tăia în carne vie!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Mercur retrograd în Casa a șaptea te face cam țâfnos. Iar replicile tale pentru partener vor fi pe măsură!

Îi avem în vedere pe nativii Balanță și pe cei cu ascendent în Balanță!

În primul rând, la tine Mercur este retrograd în Casa a șaptea, cea a relațiilor. În consecință, vei observa că până spre final de lună, discuțiile cu partenerul tău pot deveni destul de neplăcute. De asemenea, există o mare posibilitate să te întâlnești cu foști parteneri ori ca aceștia să te caute așa, din neant.

Dacă nu iau legătura cu tine foști parteneri, tinzi să le scrii tu ori să te întorci la ei în vreun fel. Ține cont și de faptul că, dacă ești într-o relație, retrogradarea lui Mercur poate să aducă la suprafață chestiuni nediscutate sau nerezolvate cu partenerul de viață. Mai ales unele pe care ți le-ai ascuns în suflet.

Partea întunecată a Schengen. România trebuie să se pregătească temeinic

Știi cum o să fii până la final de lună? Te enervezi din orice. Oricare ar fi motivul sau stimulul, s-ar putea să ai niște replici care să taie în carne vie. Unii pot deveni chiar mai agresivi în limbaj față de partener, așa că ai puțină grijă la cum te manifești. Nu lăsa niciun subiect neabordat, iar dacă ești provocat de partener sau îți atinge niște puncte sensibile, mai bine ia-ți un timp să reflectezi, nu sări imediat la ceartă.

Până pe 29 iunie, Saturn este la tine în mers direct în Casa a șasea, care ține și de sănătate. Ai face bine să adopți un stil de viață mai simplu. Să reduci consumul substanțelor sau alimentelor care îți dăunează și să gestionezi diferit stresul. Odihnește-te cât se poate de mult, deoarece Saturn în această casă aduce și epuizare și te face să te simți precum un mic roboțel.

Relații karmice sau relații toxice? „Tot ce este toxic este al naibii de sexy, atrăgător, magnetic”. Părerea astrologului

Pentru că această casă discută și despre muncă, unii se vor chinui să își găsească un serviciu nou, în timp ce alți nativi pur și simplu nu vor mai fi atrași de ceea ce fac în prezent la job. Pentru alții, pot să apară și responsabilități noi, dar nu prea multe beneficii.

Saturn vrea să îți arate că ai limite. Dacă nu înveți să spui nu, nu va fi bine. Apar multe stări de neputință, de epuizare și vine și o lipsă de încredere. Însă ai ocazia să îți schimbi stilul de viață și să îl fac fericit pe Saturn, care te poate și încuraja și provoca să trăiești mai sănătos.

Totodată, până pe 26 mai, Jupiter va fi în Casa a opta. Deci orice criză se poate transforma într-o oportunitate. Nu trebuie decât să fii mai receptiv, mai ales că poți să primești și sprijin pe plan financiar ori scapi de unele datorii.

Abia a doua jumătate a acestui an va fi pe placul tău, deoarece la final de mai, Jupiter intră în Casa a noua și îți oferă aripi să zbori, iar Lilith va fi în semnul tău de la final de iunie.

Venus în Casa a XI-a: tendința de a se împrieteni ușor și de a avea relații armonioase

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel