Zodia care trece printr-o perioadă de transformare majoră
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Până pe 21 noiembrie, Soarele tranzitează semnul enigmatic al Scorpionului. Iată ce va aduce această perioadă pentru o zodie de foc!

Energia Scorpionului este guvernată de Marte, planeta acțiunii și dorinței, și co-guvernată de Pluto, planeta transformării și renașterii. 

Sezonul Scorpionului este un moment pentru a explora adâncimile emoțiilor tale și a descoperi adevăruri ascunse. Este o perioadă de introspecție și regenerare, unde tiparele vechi sunt eliberate pentru a face loc unei creșteri personale profunde. Energia fixă a Scorpionului te va ajuta în ceea ce privește consistența, angajamentul și concentrarea. Așadar, să-i sărbătorim pe toți Scorpionii pasionali, intuitivi și curajoși, în timp ce folosim toți puternica energie a Soarelui în Scorpion pentru a canaliza puterea noastră interioară și a îmbrățișa calea evoluției. 

Ce aduce sezonul Scorpionului pentru Berbec/Ascendent în Berbec, conform astrologului internațional Shawn Breathwaite?

Soarele se află în casa a opta. Deci, dacă există ceva ce trebuie să fie dezvăluit în viața ta, aceasta este perioada de patru săptămâni în care se va dezvălui. A opta casă este asociată cu energia Scorpionului, iar Scorpionul este semnul adevărului dezvăluit. Acest semn mai este legat de chestiuni de putere, secret și subconștient, făcându-l maestrul dezvăluirii a ceea ce este ascuns. 

Acest lucru include adâncimile psihologice, motivațiile ascunse sau adevăruri care sunt îngropate. Deci, fie că este vorba despre o relație în care te afli, o situație din viața ta personală sau cariera ta, dacă există ceva ce trebuie să fie dezvăluit în viața ta, acesta este momentul.

Noiembrie începe cu o Lună Nouă! Iată ce semne vor primi zodiile de la Univers

Ar putea fi un moment în care știi exact ce vrei să afli, așa că poate fi util, la începutul sezonului Scorpionului sau în orice moment al acestuia, să meditezi la întrebare cu mantra „Mulțumesc pentru că mi-ai dezvăluit...” și completează cu întrebarea pe care o ai. 

Altfel, fii doar entuziasmat și pregătit ca viața să îți ofere un nou nivel de transparență. Motivul pentru care să fii entuziasmat este că acesta este momentul anului, când adevăratul impuls începe în ceea ce privește ceea ce reprezintă acest capitol al vieții tale. Cu cât ai mai multe informații, cu atât vei avea mai multă claritate, cu atât vei putea să îți asumi mai bine rolul de lider în viața ta și să faci alegerile și schimbările necesare pentru a te asigura că evoluezi și te extinzi ca individ, nu doar în direcția dorințelor tale, ci și a sinelui tău superior.

Acum, a casa a opta este și a pierderii, așa că poate va trebui să îți iei rămas-bun de la anumite lucruri din viața ta pentru a face loc pentru noile lucruri care vor veni. Și rămas-bunurile pot fi absolut dureroase, chiar dacă sunt cele mai bune pentru tine. Așadar, această perioadă de patru săptămâni va fi una intensă de iluminare spirituală, claritate personală, creștere și transformare majoră pentru tine, dacă îi permiți. 

Zodia care trebuie să aleagă între sănătate, carieră sau familie

Rolul tău este să fii deschis și să fii sincer cu tine în privința acceptării a ceea ce este și să iei decizii care sunt în cel mai bun interes al sufletului tău. Astfel, vei ști că ești pe calea cea bună și pregătit să profiți la maxim de restul anului 2024 și de începutul anului 2025, pe măsură ce ne apropiem de finalul anului astrologic, care se încheie cu sezonul Peștilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Zodia care trece printr-o perioadă de transformare majoră

Până pe 21 noiembrie, Soarele tranzitează semnul...



Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Sursă foto: Freepik

Noiembrie începe cu o Lună Nouă! Iată ce semne vor primi zodiile de la Univers

Daniela Simulescu Foto emisiune

Taurii se luptă cu propria minte, iar Leii au ocazia să zică ce au pe suflet. Horoscop 21 octombrie

pixel