Zodia care trebuie să stea în banca ei. Daniela Simulescu: Stai departe de a face tot felul de jocuri! - VIDEO
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru o zodie de apă!

Youtube video image

Pe 26 iulie, Soarele din Leu va face un sextil cu Marte din Gemeni. Cei doi aștri se susțin într-un mod armonios. Sunt recomandate atât activitățile fizice, cât și cele care implică mentalul mult mai mult. Putem lupta cu entuziasm pentru ideile noastre. Este nevoie de consum fizic foarte mult.

Tot vineri, Mercur își va începe tranzitul în semnul Fecioarei. Mintea noastră devine interesată de organizare, de calcule și de eficientizare. Arhetipul Fecioarei este cel care ajustează, aduce îmbunătățiri. Însă devenim și mai critici și nemulțumiți. Din punct de vedere mental, va fi o perioadă epuizantă. De pe 5 august, Mercur își va începe retrogradarea în acest semn. Dar deja vom începe să resimțim serios destul de multe încurcături.

Lovitură de grație pentru o zodie. Daniela Simulescu: Ai mare grijă ce decizii vei lua! - VIDEO

Iată previziunile săptămânale pentru Scorpion și Ascendent în Scorpion!

Soarele se află în casa a zecea. Din punct de vedere profesional, este un moment nemaipomenit. Când toată lumea vrea să meargă la mare, pentru tine apar oportunități pe plan profesional. Cu Marte în casa a opta, este un moment prielnic pentru tot ceea ce ține de pasiune și intimitate.

Totuși, trebuie să ai în vedere un aspect. Opoziția dintre Soarele din casa a zecea și Pluto din casa a patra activează niște conflicte în familie. Nu vei fi implicat direct în ele. Acestea pot fi legate de moșteniri, case, terenuri, bani sau relații între membrii familiei. Stai departe de bârfe și de a face tot felul de jocuri, deoarece nu îți vor ieși acum. Vei fi foarte ușor descoperit.

Dacă ești în concediu sau în vacanță și întâlnești pe cineva care îți atrage atenția, mai analizează înainte să crezi că e persoana potrivită. Nu lăsa doar hormonii să își spună cuvântul. Ai nevoie să îți pui și mintea la contribuție. Nu doar atracția contează, ci și compatibilitatea. Pentru cei care au copii, pot apărea mici probleme.

Ce aduc Nodurile Lunare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel