Zodia care trebuie să-și dea seama de ce are nevoie cu adevărat. Începe un proces dificil!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
O zodie este îndemnată să lucreze mai multă la ea însăși. Iată despre cine discutăm, până la final de an!

Discutăm despre Fecioară/Ascendent în Fecioară!

Aceștia vor avea multe examene de dat în zona relațională.

În acest an, trebuie să fii nevoit să înțelegi că relațiile serioase și corecte nu se bazează doar pe iubire. Ar fi bine să nu mai pui atât de mult accent pe spontaneitate, chimie sau pe ceea ce simți când te afli în preajma persoanei pe care o placi sau pe care o iubești.

Nu o să mai poți vedea pe nimeni ca pe o persoană ideală. Ai nevoie de legături cât se poate de serioase, mai ales că Saturn, Lordul Karmei, planeta maturizării și a limitelor, a intrat în Casa relațiilor și a parteneriatelor la 7 martie.

De asemenea, toți nativii Fecioară trebuie să înțeleagă că o relație stabilă și construirea ei presupune sacrificii, compromis, muncă, răbdare și multe eforturi. Deși pot simți destulă frustrare, mai ales că în acest an, nu putem discuta despre dragostea din filme și despre alergatul după năluci. 

Aceste recomandări se potrivesc și nativilor Fecioară singuri, dar și celor care se află deja în relații vechi. Poate că vei descoperi că și căsnicia ta devine sufocantă de-a dreptul.

Ai în plan un divorț în acest an? Ai face bine să ai foarte multă răbdare. Ai face bine să fii pregătit pentru orice, pentru că poți să vezi cu adevărat fața persoanei la care ai ținut atât de mult. Este un moment de maturizare, mai ales că Saturn stă aici până în 2026.

Este o perioadă bună să stai singur, dacă nu îți dorești relație, sau să accepți și să-ți asumi o relație serioasă, cu un partener potrivit. Dacă ești într-o relație care nu funcționează, vei vedea ce nu merge și poate îți dorești să rupi acest parteneriat.

Se impune atenție și pe partea partenerială. Dintr-o dată, poți observa că nu o să mai găsești oameni atât de disponibili pentru tine. Te poți simți singur sau dornic de izolare. Muncește mai mult la tine, nu la ceilalți, ca să fii acceptat așa cum ești. 

Anul 2023 aduce multe beneficii celor care vor să studieze, să călătorească sau să înceapă un proces de dezvoltare personală. 

După 16 mai, Jupiter a intrat în Casa a 9-a, unde va sta tot anul. Este o perioadă minunată dacă vrei să te muți, să mai construiești ceva la casă sau chiar să pleci din țară. Vei învăța și lucruri noi. Călătorește și studiază!

Vorbim și despre retrogradarea lui Venus, între 23 iulie și 4 septembrie, cu efecte de pe 5 iunie, până pe 9 octombrie. Venus a retrogradat în Casa a 12-a, așa că pot apărea tot felul de idile sau relații testate. În timpul acestei veri, încearcă să nu calci strâmb, pentru că se pot complica serios lucrurile. Se anunță și multe cheltuieli în această perioadă. 

Mercur va retrograda în semnul tău în perioada 23 august - 15 septembrie și îți va reîntoarce unele decizii luate. Dar vei primi ajutor în a aduce îmbunătățiri unor segmente ale vieții. Inițial te vei învinovăți, după care vei descoperi că nu îți place să stai prea mult în postura de victimă. Până la urmă, perioada de retrogradare, te va ajuta să îți dai seama de ce ai nevoie cu adevărat. 

Ai în vedere și: Ce aduce Sezonul Leului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 august

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel