Zodia care trebuie să își ajusteze relația cu banii până în 2025
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Ce aduce Jupiter retrograd pentru o zodie de pământ?

Pe 26 mai 2024, Marele Benefic a intrat în semnul Gemenilor și va rămâne aici până pe 10 iunie 2025, când se va duce în Rac. Aceasta este o perioadă în care planeta expansiunii și a oportunităților vizitează un semn renumit pentru abilitatea sa de a comunica și pentru adaptabilitatea sa.

În acest context, mintea devine un aliat prețios, dar trebuie să o menținem activă și antrenată! Pe ce ne vom concentra? Vom vorbi mai des, vom împărtăși idei, și vom asculta cu mai multă deschidere, totul într-un mediu mai prietenos, plin de joc și voie bună. Schimbările vor fi esențiale și unelte valoroase pentru progres. Inițiativele demarate după 26 mai vor necesita ajustări până la începutul lui februarie.

De asemenea, vom deveni conștienți de momentele în care am fost poate prea entuziaști, de propriile noastre limite și de situațiile în care am făcut promisiuni mai mari decât ne-am putut ține.

Mitologia zodiei Taur: o legendă despre sacrificiul în iubire

Jupiter și-a început retrogradarea pe 9 octombrie, iar aceasta va dura până pe 4 februarie 2025. Iată ce aduce Jupiter retrograd pentru Taur/Ascendent în Taur, conform Patriciei Tate, astrolog internațional!

Jupiter este retrograd în casa a doua, care reprezintă finanțele tale, stima de sine, setul tău de abilități, banii tăi și proprietățile tale. Casa a doua răspunde la întrebarea: de ce am nevoie pentru a mă simți în siguranță din punct de vedere mental, emoțional, fizic și spiritual? Retrogradarea lui Jupiter în casa a doua te va împinge să îți re-evaluezi situația financiară, valorile personale și stima de sine.

Taurul în 2025: planuri, cheltuieli și sprijin în învățare

Aceasta va fi o perioadă în care vei dori să te întrebi dacă obiectivele tale financiare actuale se aliniază cu valorile tale profunde. Cum poți evalua modul în care îți gestionezi resursele? E ca și cum ți-ai pune finanțele pe masă și te-ai întreba: „Mă aflu acolo unde vreau să fiu?" Poți întâmpina întârzieri în creșterea ta financiară sau te-ai putea simți nesigur în ceea ce privește stabilitatea materială. Obiceiurile tale de a cheltui ar putea fi puse sub lupă în această perioadă. Este posibil ca unele greșeli financiare din trecut să reapară acum, pentru a le corecta sau ajusta.

Aceasta este o perioadă excelentă pentru a reevalua relația cu banii și resursele personale. Poți identifica zonele în care cheltuiești excesiv sau unde trebuie să fii mai atent în luarea deciziilor financiare. Aliniază-ți cheltuielile cu obiectivele tale pe termen lung și cu setul tău de abilități. Folosește această perioadă pentru a clarifica ceea ce prețuiești cu adevărat și cum obiectivele tale financiare sprijină starea ta de bine generală. Evită achizițiile impulsive în această perioadă și concentrează-te pe stabilitatea ta pe termen lung.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Zodia care trece printr-o perioadă de transformare majoră

Până pe 21 noiembrie, Soarele tranzitează semnul...



Cele mai noi articole

Zodiile care pot avea mult succes în viață, conform ChatGPT

După cum ne spune ChatGPT, unele zodii sunt mai...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Noiembrie începe cu o Lună Nouă! Iată ce semne vor primi zodiile de la Univers

Sursa: pixabay.com

Horoscop noiembrie 2024. Previziuni incendiare și răsturnări de situație pentru TOATE zodiile

Freepik.com

Ce aduce careul dur dintre Venus și Saturn de pe 28 octombrie? Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

pixabay.com

CINCI zodii primesc mingi de foc de la astre! Ce trebuie să învețe până în 2025?

pixel