Zodia care TREBUIE să gestioneze atent stresul: "Este prioritatea ta numărul 1!"
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Una din zodii mai are timp să gestioneze stresul în următoarea perioadă. Iată ce recomandări avem pentru acești nativi!

De data aceasta, avem în vedere Berbecul și pe cei cu ascendentul în acest semn de foc.

Din punct de vedere astrologic, luna iulie nu este una foarte simplă pentru tine. Deși ai ocazia să te distrezi, va fi și destulă muncă pentru tine. Să nu uităm că Nodul Nord a intrat în Berbec!

Pe 10 iulie, Marte, guvernatorul tău, și-a schimbat semnul și a intrat în Fecioară. Așa că apar foarte multe lucruri de făcut, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Până pe 27 august, Marte o să tranziteze la tine Casa a șasea. Aceasta face referire la munca fizică și la cea mentală, dar și la managementul stresului. Tot aici găsim și relațiile pe care le avem cu colegii, hărnicia, treburile gospodărești și sănătatea proprie.

Până acum, ai crezut că totul ți se cuvine și că ai toată lumea la picioare. Însă acum, ca să meriți totul, va trebui să și muncești pe măsură. Deși este lună de vacanță, tu o să te ocupi de tot ce înseamnă muncă. 

De pe 10 iulie, până pe 27 august, ai face foarte bine că înainte să pleci în vacanță sau chiar în timpul ei, să nu faci vreun exces, ci să îți faci analizele, să te verifici, să vorbești cu specialiști și să încerci să îți îmbunătățești stilul de viață. Este o prioritate și aceasta, pe lângă gestionarea stresului.

Ca să îți fie bine, analizează acest tablou și găsește locuri unde ai mai putea îmbunătăți ceva. Poate fi vorba de mesele zilnice, de o oră în plus de somn sau altele pe care le consideri importante.

Nu prea ai răbdare. Iar semnul Fecioarei vrea lucrurile făcute bine, ca la carte. Iar când Marte tranzitează Casa a 6-a, trebuie să găsești chestii care nu funcționează și să le repari, ca să îți meargă mult mai bine.

Ce lecție îți oferă Mercur în Leu? Vrea să ai mai multă încredere în pasiunile tale. A intrat în Casa a 5-a, așa că, dacă mergi la întâlnire cu cineva, este bine să îi spui cine ești cu adevărat, cu ce te ocupi și tot ce vrei să știe despre tine.

Odată cu acest tranzit, bucură-te mai mult de propria persoană. Ți se oferă lecția încrederii și în zona iubirii, așa că ai ocazia să retrezești romantismul în viața ta. În relația cu copiii, poți să fii mai jucăuș, mai încrezător. Fă mai multe declarații de dragoste până la final de lună.

De asemenea, Venus își va începe retrogradarea pe 23 iulie, așa că relațiile pot începe să fie testate. Dacă ești într-o relație, pot apărea tot felul de suișuri și coborâșuri. Iar dacă ești singur, această retrogradare s-ar putea să îți aducă tot felul de persoane care vor veni în jurul tău. Dar, ești îndemnat să nu te grăbești, ci mai degrabă să lași vara să vină de la sine.

La tine, Venus retrogradează în Casa a cincea, a iubirii, așa că ai face bine să știi în ce te bagi când vine vorba de dragoste.

Ai în vedere și: Cinci zodii vor avea o călătorie astrologică plină de surprize până la toamnă. Cine sunt norocoșii?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel