Zodia care trebuie să acorde o atenție deosebită iubirii și dependențelor: "O poți lua ușor razna"
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce zodie poate trece prin schimbări importante și la ce trebuie să aibă grijă?

O zodie se va confrunta cu o serie de teste, de aceea trebuie să fie precaută!

Vorbim despre Balanță și cei cu ascendent în Balanță!

În primul rând, Saturn a intrat pe 7 martie în Casa a 6-a. Încă de luna trecută, simți că nu mai ai timp să lenevești. Așa că gândește-te bine, ce s-a întâmplat în viața ta din martie anul trecut și până acum. Poate că ai vrut un copil și nu s-a întâmplat sau ai avut probleme cu micuții tăi. În cazul în care nu ai copii, poate că ai fost nevoit să ai grijă de părinți.

Ce trebuie să știi? Că nu mai trebuie să te victimizezi! Poți să începi să ai mai multă grijă de tine. Și orice ar fi, nu ezita să te pui pe primul loc. Asta o să-ți facă cel mai bine nu doar acum, ci în următorii ani. Însă, trebuie să reții ceva. Atât timp cât Saturn este în tranzit în Casa a 6-a, nu o să te mai lase să muncești la fel de mult. Schimbă-ți rutina și nu asculta de părerile altora. Ai face bine să eviți și orele suplimentare de muncă. Deși crezi că îți aduc bani în plus, o să te aglomerezi și o să te epuizezi inutil.

De asemenea, se anunță vizite la doctor, fie pentru tine, fie pentru cei dragi. Poți să ai senzația că nu ai multă energie sau că nu ești foarte apreciat de către cei din jur. Ce poți să faci? Evită cât de mult poți frustrările și energiile negative venite din exterior. Deoarece Casa a 6-a vorbește și despre colegi, nu îi considera parte din familia ta. Sau poți găsi cu greu un loc de muncă, ori simți că trebuie să îți schimbi domeniul de activitate.

Totodată, între 23 martie și 11 iunie, Pluto va fi la tine în Casa a 5-a. Asta înseamnă că poți fi încercat, fiindcă relațiile cu copiii tăi se pot complica foarte mult. Această casă vorbește și despre iubire, așa că îți dorești dragoste ca în cărți sau ca în filme. Însă, acestea nu au multă legătură cu realitatea.

În consecință, fie că ai copii mici sau mari, poți observa că legăturile cu ei devin din ce în ce mai grele și mai complicate. Sau ei vor trece prin niște evenimente puternice, cărora nu știi cum să le faci față. Astăzi îți spun ceva, iar mâine altceva. Din cauza acestor probleme, te vei simți deznădăjduit și nu știi încotro să o iei.

Atenția la aceste aspecte trebuie să fie mărită. Și nu uita să fii atent și la relațiile pe care le ai. Dacă vei cunoaște pe cineva, inițial o să simți multă pasiune. Însă, te poți implica prea mult într-o astfel de legătură și o poți lua razna cu ușurință. Stai cât mai departe de dependențe, de jocuri de noroc sau de investiții care nu au niciun sens. Poți fi tentat să o faci, în special dacă primești niște sume de bani provenite de moșteniri.

Poți să citești și: Zodia care va avea multe LECȚII de învățat în 2023. Trebuie să caute soluții noi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel