Zodia care se minte: Încă nu aveți curajul să o spuneți. Totul este în ceață
Autor: Irina Constantin
Data publicării:
Sunt previziunile zilei pentru zodii. 

Astăzi,16 septembrie,  avem un careu între Venus în Fecioară și Marte în Gemeni. ”E o tensiune între cele două: Venus e cu iubirea, Marte e cu pasiunea, cu acțiunea și cu senzualitatea. Apare o tensiune, multe relații vor trece printr-o zonă pasiv-agresivă și apar dificultății, mai ales la nivel de comunicare. Acest careu se simte mai ales în hărțile celor care au marcaj mutabil, vorbim despre Gemeni, Fecioară, Săgetător și de Pești. 

Pe 17 septembrie, vom avea o opoziție între Soare și Neptun, debusolantă, plină de confuzie, în care să avem grijă să nu-i credem pe cei din jurul nostru, cu atât mai mult cu cât chiar noi vom avea tendința de a-i manipula", spune astrologul Daniela Simulescu.

În luna septembrie, este activ ultimul careu dintre Saturn și Uranus. Anul trecut, de trei ori s-a produs acest careu, după cum a notat astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu: 17 februarie, 14 iunie, 24 decembrie. De această dată, careul nu se mai produce la grad perfect, dar ”se resimte și se va simți!”. Uranus este în Taur, iar Saturn este în Vărsător. Careul dintre cele două își va face simțită puternic prezența de la jumătatea lunii septembrie până în primele săptămâni din octombrie. 

"Uranus zguduie tot ce e sigur"

”Uranus în Taur ne-a adus schimbări financiare, bruște, neașteptate și schimbări în zona de confort, din 2019. Saturn în Vărsător s-a axat pe comunitate, colectivitate, drepturile și libertățile noastre. Uranus zguduie tot ce e sigur, dar, în același timp, Saturn în Vărsător ne obligă să ne facem o idee despre viitor, despre un viitor care nu mai știm cum arată” spune astrologul DCNews și Astrosens, care atrage atenția că ”atunci când vorbim despre un careu, vorbim despre o tensiune, de o nevoie interioară de a schimba ceva”.

”Acest aspect se petrece mai ales în viețile celor cu marcaj fix în astrogramă, de cei care au Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte, unghiuri sau noduri în aceste semne. Vă invit să vă uitați la tot ce s-a întâmplat anul trecut radical în viața voastră, la lucrurile de care ați tras cu dinții, s-au întâmplat și n-ați știut să le gestionați” transmite Daniela Simulescu. Acum e momentul să vă dați seama că ”nimic nu este sigur” și să analizați, la rece, de ce s-a întâmplat acel eveniment în viața voastră. Prin acest ultim careu, trebuie să accepți, de fapt, că ”totul se poate schimba de la o zi la alta”.

Iată horoscopul zilei pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești: 

Balanță

Senzația ta este că poţi să faci, că poţi să te ocupi, dar când te apuci de muncă "nu te ţin balamalele". Tu singur îţi pui o piedică. Una este ce gândeşti, una este ce poţi să faci cu adevărat. 

Scorpion

Nişte prietenii foarte superficiale... De ce vă implicaţi în ele? Faceţi pe placul oamenilor din jur doar să fi acolo, doar să vă placă şi ei, dar nu sunteţi voi şi trageţi cu dinţii să aveţi o imagine frumoasă. Ei nu dau doi bani pe asta. Nevoia asta de a vă crea o imagine s-ar putea să atragă oameni la fel.

Săgetător

Promiteţi multe, dar nu vă veţi putea ocupa de toate promisiunile. Acestea vor aduce şi dezamăgiri. Pentru voi este mai important ce cred oamenii despre voi decât cum sunteţi cu adevărat. Este o fugă după imagine şi validare, zilele acestea. Grijă mare la serviciu, astăzi! Nu promiteţi, nu creaţi false aşteptări.

Capricorn

Drumurile, călătoriile vor fi pline de neprevăzut. Trageţi de voi, zilele acestea, să faceţi totul perfect şi la muncă, şi acasă. E ca şi cum fugiţi de voi.

Vărsător

Trebuie să mai aruncaţi ce mai aveţi prin depozit. Şi la propriu, şi la figurat, mergeţi în debara, în beci şi vedeţi pe ce s-a pus praful. Aruncaţi lucrul ăla. Aveţi nevoie de spaţiu.

Pești

Totul este în ceaţă. Relaţia cu partenerul este în ceaţă. Zâmbiți, faceţi frumos, vă cam minţiţi. Atenţie cei care ies cu o persoană şi poate vor să intre într-o relaţie cu ea! Nu vă grăbiți pentru că este multă confuzie. Vă puneţi o mască, zilele ce urmează, pentru că nu vă convin anumite lucruri şi încă nu aveţi curajul să spuneţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel