Zodia care se confruntă SĂPTĂMÂNA ACEASTA cu tensiuni și lupte pentru putere
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop săptămânal. În această săptămână, diversitatea trăirilor este evidentă printre nativi. Unii vor privi jumătatea plină a paharului, alții pot întâmpina dificultăți la locul de muncă, în timp ce alții vor avea parte de lupte intense. Iată previziunile!

Pe 18 ianuarie, Mercur în Capricorn formează un sextil cu Saturn din Pești, facilitând exprimarea cu grijă a emoțiilor. Acest aspect încurajează reflecția înainte de a vorbi sau scrie.

Pe 19 ianuarie, Mercur în Capricorn formează un trigon cu Jupiter din Taur, ambele fiind în mers direct. Acest aspect promovează un mental alert și activ, generând idei geniale comunicate clar. Zi excelentă pentru învățare și dezvoltare personală, cu accent pe strategii financiare.

Pe 20 ianuarie, Soarele intră în Vărsător, marcând o lună dedicată sărbătoririi nativilor acestei zodii. Trecem de la energia riguroasă a Capricornului la cea detașată și revoluționară a Vărsătorului, promovând sociabilitatea și deschiderea către noutate.

În aceeași zi, Venus în Săgetător formează un careu cu Neptun din Pești, avertizând asupra dificultăților în relații noi, cu tendința de idealizare și dezamăgire. Este recomandat să fim atenți la iluzii și să fim realiști.

În data de 21 ianuarie, Pluto revine în Vărsător, având un impact profund la nivel personal și global. Această schimbare aduce transformări semnificative în societate și va influența inovația, tehnologia și progresul. Veți găsi mai multe informații despre acest eveniment pe Astrosens.ro.

Iată cum va fi săptămâna pentru nativi!

Berbec/Ascendent în Berbec

Faptul că Soarele și Pluto intră cam în același timp în casa a 11-a, ție îți poate aduce o vedere mult mai clară legată de viitorul apropiat. Este posibil să-ți dorești să faci parte din alte comunități și să vrei un anturaj nou.

Analizează ceea ce s-a întâmplat încă din anul trecut, începând cu martie, legat de prietenii și de oamenii din jurul tău. S-ar putea să reiei acele tematici și discuții, de data asta luând niște decizii.

O să devii mai atras de tot ceea ce înseamnă nou, diferit și inovator. Chiar și zona nonconformistă ar putea căpăta atenția ta. Astrologul îți recomandă să fii mai sociabil în această perioadă.

Trebuie să acorzi o atenție sporită la tot ceea ce înseamnă călătorii. Ai putea întâmpina probleme cu actele sau cu biletele achiziționate.

Săptămâna viitoare, negocierile, calculele și ajustările financiare sunt foarte bine susținute. Nu ar strica să-ți faci acum un plan pentru anul 2024, legat de obiective și cheltuieli.

Vezi și Conjuncție Soare-Pluto: Este un punct de cotitură.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Săptămâna aceasta vei vedea și jumătatea plină a paharului. Alegi să gândești pozitiv și să lași viața să se întâmple.

Nu forța nimic nici din punct de vedere relațional.

Pe moment, s-ar putea să te victimizezi, ulterior vei realiza că tu ești problema.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Ai o săptămână destul de liniștită.

Singura schimbare pe care o poți face în aceste zile este modul în care gândești. În momentul când se întâmplă ceva care nu este pe placul tău, trebuie să-ți oferi timp pentru a procesa. După ce ai făcut asta, caută rezolvare și realizează că nu este atât de grav.

Cu Soarele în casa a 6-a, unde intră și Pluto, vor exista schimbări la locul de muncă. S-ar putea să dorești o ajustare privind modul de lucru. Dacă muncești de acasă, vei vrea la birou și invers.

Totodată, ai putea renunța la locul actual de muncă deoarece nu îți mai plac condițiile.

Fii cu băgare de seamă la sănătate. Ar putea apărea situații prin care vei înțelege că ai tras prea mult de tine. Burnout-ul este o problemă serioasă, pe care nu mulți o iau în calcul. Ai grijă să nu ajungi în acel punct.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Intrarea lui Pluto în Vărsător este destul de importantă, mai ales că acesta este considerat guvernatorul tău în astrologia modernă. Când face o asemenea schimbare, va lăsa urme.

Gândește-te la ce s-a întâmplat în viața ta, începând de acum și până în martie anul trecut. Vor fi readuse în discuție subiecte legate de locuință, membrii familiei și de sacrificiile pe care le-ai făcut pentru a avea pe cineva lângă tine.

Pluto vine și îți arată calea cea mai corectă și că trebuie să faci totul autentic.

Vei avea parte de tensiuni și lupte pentru putere. Deși lucrurile îți merg bine, tu te vei lupta împotriva curentului.

Finanțele îți pot fi date peste cap, așa că nu investi în ceea ce nu este necesar.

Citește în continuare Astrologii internaționali despre Pluto în Vărsător, de pe 21 ianuarie: ”Societatea va părea înarmată”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel