Zodia care se bucură de multe surprize plăcute. Totuși, nu scapă de câteva conflicte!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Un nativ al zodiacului are parte de abundență pe mai multe planuri, dar trebuie să gestioneze faptul că s-ar putea supăra rapid.

Este o săptămână importantă pentru nativii Vărsător sau cei cu ascendent în Vărsător. Viața li se poate schimba datorită tuturor planetelor poziționate în semnul lor (Marte, Mercur, Venus, Pluto).

Deci, dacă ești Vărsător, te poți preocupa mai mult de alimentație și de câștiguri. Ar trebui să-ți dai seama care sunt plăcerile tale măsurabile din viață. Mai mult decât atât, în plan financiar poți avea o evoluție, mai ales dacă lucrezi pentru o companie internațională sau ai clienți din întreaga lume.

Conjuncția dintre Pluto și Marte te face mai curajos. Toată puterea este în mâinile tale. Marte te sprijină. Dar va trebui să ai mare grijă la posibile accidentări deoarece acesta poate provoca astfel de incidente când este în casa întâi. Nu ar trebui să faci nimic nesăbuit în această săptămână.

În cea mai mare parte, vei fi concentrat, o să iei măsuri și decizii, iar cel mai important este că o să fii pregătit pentru orice bătălie. Poți decide ceea ce vrei și să începi să-l obții. Pluto te împinge să iei hotărâri puternice. Poate că o să te simți anxios, dar nu ai niciun motiv. Cu ajutorul lui Mercur, o să ai un discurs de impact.

SĂPTĂMÂNĂ cu beneficii pentru Berbec, Scorpion și probleme pentru Fecioară, Pești

Dacă ți se pare că partenerul se comportă suspect, ai putea lua decizia despărțirii. S-ar putea să ai certuri cu acesta, dar conflictele vor fi provocate de tine.

La sfârșitul săptămânii, Venus te ajută să te simți mai bine în propria piele. Vei face pace cu energia explozivă care te-a încercat în aceste zile. Ești mai fermecător, prietenos și mai norocos.

Venus îți cere să iei atitudine în chestiuni legate de avere și de ceea ce îți dorești. Concentrează-te pe dorințele tale. Ce-ți face plăcere?

Dacă deții un teren sau o proprietate imobiliară, este posibil să ai parte de niște surprize plăcute. Totodată, succesul în negocieri este de partea ta.

Poate că vei observa în aceste zile că o persoană din viața ta are nevoie de sprijin, încearcă să fii tu cel care-l oferă. Poți crea o legătură puternică cu acea persoană. Este important să creezi securitate în relația cu cineva care este important pentru tine.

Citește și Cele PATRU zodii afectate de Marte în Vărsător. Nativii trebuie să fie foarte atenți la conflicte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel