Zodia care primește resurse cu carul până la final de ianuarie
Autor: , Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 21 ian 2023, 09:09
Cine se bucură de resurse din belșug până la finalul lunii?

Despre ce zodie vorbim? Capricornul este un semn favorizat în luna ianuarie, grație tranzitului lui Venus în Vărsător!

Să ne reamintim că Venus și-a început tranzitul în semnul Vărsătorului pe 3 ianuarie, unde va rămâne până la 27 ianuarie. Venus este planeta iubirii, a banilor, a frumuseții, a plăcerii și a feminității, iar cu ajutorul ei, o să fim mult mai cerebrali în zona amoroasă. Totodată, vom dori și mai mult spațiu, dar și libertate în relații. Vom fi încântați și să ne schimbăm în înfățișare.

Totodată, Venus o să facă aspecte armonioase cu Marte și Jupiter, dar și o conjuncție cu Saturn, alături de un careu cu Uranus și cu Nodurile Lunare. Venus va fi activă și cu ocazia fenomenului de azi - Luna Nouă în Vărsător.

Poziția lui Venus în harta noastră natală ne arată felul în care ne demonstrăm afecțiunea, de cine suntem atrași, dar și feminitatea noastră. Totodată, ne oferă indicii clare despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli, dar și despre ce fel de estetică ne atrage. Ce mai face Venus? Ne arată în ce relații prosperăm. Ce ne stârnește plăcerea. Poziția lui Venus ne indică și ce ne face fericiți în dragoste.

Ce beneficii aduce Venus în Vărsător pentru zodia Capricorn? 

Ei bine, Venus tranzitează casa banilor și a talentelor: Casa a doua. Această casă vorbește despre banii pe care îi ai, banii pe care vrei să îi faci, despre venituri și cheltuieli, dar și despre potențial și valoare.

Totodată, Casa a două vorbește despre stimă de sine, despre încrederea în tine, dar și despre alte abilități. Așadar, când o planetă tranzitează această casă, vei observa o modificare a stimei de sine, dar și a resurselor.

De aceea, Venus în Casa a doua aduce o mulțime de aspecte extraordinare. Până pe 27 ianuarie 2023, Capricornii se pot bucura de resurse noi, de unde se așteaptă mai puțin. Ai în vedere și faptul că astrele îți sugerează să investești în propria persoană. După cum spuneam, poți să apelezi la îmbunătățirea garderobei de azi până la finalul lunii. Îți va face bine să ai mai multă grijă de aspectul tău, mai ales că Venus te sprijină.

Nu în ultimul rând, Venus te ajută să fii mai conștient de propria ta valoare, atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

Astrosens îți recomandă să citești și: 11 lucruri pe care le apreciem la Capricorn, cel mai matur și ambițios semn al zodiacului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Romantism la COTE MAXIME pentru o zodie în 2023

Ne bucurăm de un an al iubirii! Și februarie va fi...


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mesajele astrelor pentru PATRU zodii. Iubire de sine pentru Berbec, dinamism pentru Gemeni. Fecioarele trebuie să delege, Peștii au nevoie de disciplină

https://pixabay.com/

Mesajele astrelor pentru PATRU ZODII. Racii trebuie să aibă grijă la bani, Balanțele la excesul de zel. Săgetătorii pot avea tensiuni cu partenerul, la Capricorni apar negocieri

https://pixabay.com/

Luna Plină în Leu de pe 5 februarie. Daniela Simulescu vorbește despre aspecte copleșitoare și situații tensionate - VIDEO

Freepik.com

Cele PATRU zodii care vor fi afectate de Luna Plină în Leu de pe 5 februarie

Cross parteneri