Zodia care primește atenționări de la astre în această săptămână: "Nu face nimic fără sprijinul celorlalți!”
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Una din zodii este avertizată de astre până duminică. Despre cine este vorba?

Îți reamintim că această săptămână este una marcantă din punct de vedere astrologic. Mâine, pe 20 aprilie, urmează Eclipsa de Soare/Luna Nouă în Berbec. Iar pe 21 aprilie, ne vom confrunta cu Mercur retrograd în Taur. Deși primul eveniment important nu o să aducă schimbări vizibile, o să ne ajute dacă dorim să ne setăm niște intenții.

În schimb, Mercur retrograd vrea să ne impresioneze din nou. Cum? Cu ajutorul deja cunoscutelor amânări, încurcături și anulări pe care le aduce cu sine.

Ce zodie este atenționată săptămâna aceasta? Iată ce ne spune astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu!

„Vorbim despre Taur sau cei cu ascendent în Taur. Poate că prima parte a săptămânii nu îți priește în mod deosebit. În prima fază, Luna Nouă de pe data de 20 aprilie se întâmplă în Casa a 12-a. Iar acest lucru îți aduce aminte de faptul că trebuie să mai renunți la unele idei, la niște gânduri, la niște lucruri care nu îți fac bine. Asta pentru că ulterior, atunci când Soarele intră în semnul tău, să o poți lua de la capăt. Să ai mai multă energie, mai mult chef de viață și oarecum, să primești validare din partea celor dragi.

Să nu uităm că la Tauri, Soarele guvernează Casa a 4-a. În consecință, zilele acestea ai nevoie de discuții cu părinții, de discuții cu rudele sau cu familia pe care tu însuți ți-ai creat-o. Nu îți recomand să faci nimic fără inputul lor, fără feedback-ul din partea lor, dar nici fără sprijinul lor și modul lor de comunicare.

Discută cât mai mult cu aceștia. Nu ești singur, chiar dacă Soarele va intra în prima casă și ai putere, energie, vitalitate sau chef de viață. Asta este un lucru bun, fiindcă începi să fii mai sigur pe tine și pe forțele tale. Totuși, ai nevoie de ceilalți în viața ta. Vrei să fii validat de fiecare dată. Ai nevoie de asta, mai ales până la final de săptămână.

În plus, Mercur o să retrogradeze în semnul tău, iar asta presupune că s-ar putea să reapară unele proiecte de care te-ai ocupat în ultimele luni. Sau te vei simți blocat. Mercur retrograd vrea și să te ajute și să te facă să înțelegi că există alte metode și alte posibilități.

Nu în ultimul rând, retrogradarea lui Mercur îți poate dărui și anumite oportunități, așa că nu o blama atât de mult. În schimb, ți-aș recomanda să nu iei tu toate deciziile, fiindcă nu vor fi cele potrivite. Dacă iei o decizie de unul singur, o să revii asupra ei de mii și mii de ori. Iar asta o să te țină pe loc.

Jupiter va intra în semnul tău pe dată de 16 mai, așa că retrogradarea lui Mercur îți dă voie să corectezi și să ajustezi unele lucruri, pentru că atunci când vine Jupiter, să debordezi.”

Vezi și: Ce aduce Sezonul Taurului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 21 mai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel