Zodia care poate avea REVELAȚII pe plan amoros în 2023
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Află care este zodia pentru care dragostea va fi un subiect important în 2023!

Este vorba despre Balanță sau cei cu ascendent în Balanță!

Gândește-te bine ce s-a întâmplat între mai și octombrie 2022! Atunci, Jupiter a fost în Casa a 7-a, așa că poți lua în calcul dacă ai luat decizii importante pe plan relațional. Cine știe, poate ai vrut să divorțezi sau ai cunoscut o persoană nouă. Toate aceste decizii pot fi reluate până la 16 mai 2023. De aceea, aceste prime luni ale anului sunt importante în domeniul relațiilor. Desigur, discutăm și despre socializare sau parteneriate.

Saturn a ieșit în martie din Casa a 5-a și a intrat în Casa a 6-a. Așa că din martie 2020, poate că ți-ai dorit un copil și nu l-ai avut sau poate au existat probleme cu copiii. Dacă nu ai copii, poate că a trebuit să ai grijă de unul dintre părinți. Odată cu intrarea lui Saturn în Casa a 6-a, lucrurile se schimbă. Renunță la victimizare, ai mai multă grijă de tine și reține că merită să te pui pe primul loc.

Cu Saturn în această casă, cel mai probabil nu o să mai poți munci precum o făceai înainte. Dacă nu ai făcut-o încă, schimbă-ți și rutina, fără să te lași influențat de părerile celor din jur. Renunță și la orele suplimentare de muncă, fiindcă acestea îți pot aduce epuizare și multă aglomerare. Fă-ți programul mai eficient! Curățenia și organizarea în viața ta sunt cuvinte cheie pentru tine în tot anul 2023.

De asemenea, pot să apară vizite la medici, pentru tine sau pentru cei apropiați. Uneori, ai senzația că nu ești apreciat și îți lipsește și energia. Ai face bine să lași deoparte pe cât de mult poți frustrările și să eviți energiile negative, de care nu ai nevoie.

Fiindcă a șasea casă vorbește și despre colegi, ai mai multă grijă cu ei. Nu îi considera membrii ai familiei. De asemenea, dacă îți cauți un nou loc de muncă, pot exista întârzieri. Sau simți că trebuie să îți schimbi domeniul de activitate. 

Din 16 mai, Jupiter o să între în Casa a 8-a, așa că o să găsești sprijin și ajutor. Fii atent la toate actele pe care le ai de semnat, dar și la moșteniri. Din fericire, poți să renaști în acest an, pe toate palierele vieții. Poți să îți schimbi și modul de comunicare, așa că pune accent pe propria dezvoltare. Dacă simți nevoia, mergi și la ședințe de terapie.

Și relațiile personale vor fi vizate de astre. Dacă ești un nativ singur, nu sta prea mult în casă. Călătorește, mergi la evenimente, acceptă invitațiile prietenilor și distrează-te mai mult. Trebuie să îți spunem că va sta la pândă și Cupidon!

În cazul celor care sunt deja într-o relație, dar aceasta nu mai funcționează, vor găsi metode prin care să pună lucrurile înapoi pe roate. Cei care vor să iasă dintr-o legătură, vor accepta că nu sunt fericiți și aleg căi separate cu ale partenerului.

Să nu uităm nici că Pluto o să aibă un scurt tranzit în casa iubirii, între 23 martie și 11 iunie. Iar acest lucru îți poate aduce revelații! Totul va fi mult mai intens! Iar tu o să ai magnetism pe măsură, atragi persoane fascinante, diferite de cele cu care erai obișnuit până acum. Însă, ai grijă, fiindcă nu vei alege musai persoane echilibrate, ci unele care te fac să trăiești dintr-o extremă în alta.

Guvernatorul tău, Venus, o să retrogradeze între 23 iulie și 4 septembrie. Dar influența acestui tranzit va ține de pe 5 iunie până pe 9 octombrie. Printre prieteni, poți găsi și posibile idile. Ai grijă, mai ales dacă ești deja în relație. Vara, pot apărea și multe evenimente la care ești nevoit să participi.

Pot fi și episoade de dezechilibru, dar o să înveți să le gestionezi. Pe plan financiar, va fi un an interesant. Poți începe un nou proiect sau o afacere.

Îți recomandăm și: Te pricepi la toate? Probabil ești una dintre aceste zodii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel