Zodia care nu trebuie să mai țină cu dinții de nimic. Îndrăznește, te poți descurca și singur!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Iată ce aduce tranzitul lui Saturn retrograd pentru următorul semn din zodiac!

Să ne amintim puțin de retrogradarea lui Saturn. Cel supranumit și Lordul Karmei și-a început retrogradarea în ultimul semn al zodiacului, cel al Peștilor, pe 17 iunie. Acest tranzit va dura până la 4 noiembrie.

Așadar, tot ce ai construit tu începând cu data de 7 martie, când Saturn a intrat în Paști, o să fie destul de testat până în această toamnă a lui 2023. De asemenea, avem senzația că totul este încetinit, amânat sau chiar blocat.

Însă, ce vrea Saturn? Să ne arate ce putem să realizăm cu adevărat. Vrea să ne facă să înțelegem că o anumită parte din mintea noastră și din ceea ce gândim nu are nicio legătură cu realitatea.

Ce previziuni există pentru nativii Leu și cei cu ascendent în Leu?

Pe tine ce a vrut să te învețe Saturn, din luna martie și până acum? Ceva simplu și clar: să nu mai fii dependent de nimeni și de nimic. Mai ales că este și retrograd, în Casa a 8-a, care discută despre resursele celorlalți și despre controlul asupra lor.

De asemenea, Saturn ți-a arătat fie că nu mai poți să ai controlul asupra unui partener sau asupra banilor. În sens concret, Saturn vrea să îți demonstreze că nu mai poți să stai în anumite situații, doar ca să depinzi de ele. Cu Saturn în a 8-a casă, nu îți doreai să pierzi anumite relații din viața ta. Dar Saturn retrograd își dorește să te gândești la următorul lucru: Era acea relație benefică pentru tine? Acel parteneriat îți aduce vreun folos real?

Cum arată a doua jumătate a anului pentru Leu/ascendent în Leu?

Tu trebuie să înțelegi următorul lucru: nu mai ține cu dinții de absolut nimic. Este nevoie să înțelegi că poți să funcționezi la fel de bine și fără anumite situații sau persoane din viața ta. 

De asemenea, te mai poți confrunta cu anumite stări. Când Saturn este retrograd în Casa a 8-a, te face să te confrunți cu anumite frici, unele intense. Una dintre ele, poate cea mai importantă, este frica de moarte. Ai impresia că nu poți să exiști fără niște persoane din viața ta.

Întâlnirea cu moartea, în diverse forme, nu neapărat cea fizică, îți dă târcoale. Te face să înțelegi că noi, ca indivizi, luptăm pentru anumite situații, doar ca să nu murim. Mai ales că suntem deseori dependenți în relații destul de toxice.

Saturn își dorește să fii cât mai centrat pe propria persoană.

Ai în vedere și: Care sunt plantele tale benefice, în funcție de zodie? Sugestii pentru fiecare semn zodiacal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel