Zodia care nu se poate ține de promisiuni în această lună: "Tot ce ai spus îți poate fi aruncat în față!"
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
La ce trebuie să aibă grijă această zodie în perioada care urmează? La promisiunile pe care le face!

Discutăm despre nativii Leu sau cei cu Ascendent în Leu!

Tu nu trebuie să uiți un lucru! Pe 21 aprilie, Mercur o să retrogradeze la tine în Casa a 10-a, a carierei și a statutului. Așa că tot ce faci pe plan profesional o să fie reluat iar și iar. O să ai parte de discuții, dar iar apar reluări. Așa că ai face bine să nu te bazezi prea mult pe ceea ce îți spun șefii în următoarele săptămâni.

De exemplu, atunci când îți promit ceva la job, poate în legătură cu un proiect, s-ar putea ca superiorii să se răzgândească până te plictisești. Este posibil să fii nevoit să îți reinventezi toate planurile, fiindcă îți vor da viața peste cap. Sau îți cauți un loc de muncă, dar vezi că procesul de recrutare este îngreunat, iar lucrurile merg încet. Ai face bine să nu te îngrijorezi prea tare, chiar dacă simți că bați pasul pe loc. Nu este cazul să te alarmezi prea tare.

În plus, chiar dacă nu trebuie să asculți tot ce ți se promite, este recomandat ca nici tu să nu promiți prea multe în perioada următoare. Mai ales la serviciu. Nu te lăuda că poți jongla cu zece proiecte deodată, fiindcă s-ar putea să dai greș. Mercur o să scape de retrogradare și va face la un moment dat și o conjuncție cu Uranus.

Deci, toate promisiunile pe care le-ai făcut atunci îți pot fi aruncate în față. Și nu o să fie prea plăcut. Așa că fii rezervat în declarații. Mai bine să te ocupi de un lucru și bine.

Însă, cu Mercur în Casa a 10-a, o să ai curajul să spui lucruri pe care altădată nu le-ai fi rostit. Iar asta este bine. Cum Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie va avea loc în Casa a 9-a, lângă Jupiter, s-ar putea ca mulți dintre nativii Leu să dorească să se înscrie la o școală.

În zilele care au mai rămas din această lună, ar fi bine să te implici în discuții cu persoane mai mature decât tine. Poate chiar mai înțelepte, de la care să ai ce să înveți. Ieși din zona de confort și lasă-te înconjurat de oameni mai bine pregătiți, de la care să absorbi orice informație utilă.

Pe 10 mai, Jupiter o să între în Casa a 10-a, deci, la nivel profesional, ești încurajat să îți faci treaba cât mai bine cu putință. Pentru că Venus va fi în Casa a 11-a, o să simți nevoia să petreci cât mai mult timp alături de prieteni buni.

Îți recomandăm să vezi și: CINCI zodii primesc binecuvântări de la astre până pe 20 aprilie. O zodie are dor de ducă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Eclipsa de soare. OPT curiozități care te-ar putea fascina!

Azi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Iată...

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare

Previziuni astrale. Eclipsa de Soare se va petrece în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

pixel