Zodia care își va exterioriza copilul interior. Opinia unui astrolog internațional despre luna Decembrie
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Ne apropiem de ultima lună a anului și cu venirea acesteia, vom avea parte și de Mercur Retrograd. Chiar dacă mereu auzim că are efecte negative, una dintre zodii s-ar putea bucura din plin de energia adusă. Ce ne transmite astrologul Bracha Goldsmith despre nativii zodiei Leu?

De pe 13 decembrie, Mercur intră în retrograd și va rămâne așa până la începutul anului următor. Pentru nativii zodiei Leu, efectele se vor resimți încă de la începutul lunii. Prin ce veți trece?

Lucrurile vor începe să încetinească pentru voi. Permiteți-vă multă flexibilitate în aranjamentele voastre, în sincronizările pe care le faceți și acceptați faptul că oamenii din jurul vostru se pot răzgândi. Dacă vă pregătiți pentru scenariile mai grave care se pot întâmpla, o să luați doar energia pozitivă din Mercur Retrograd. O să fiți pregătiți să puteți reflecta, să vă reevaluați viața și să vă permiteți un moment de relaxare. Chiar dacă lucrurile nu se vor mișca atât de repede pe cât vă doriți, priviți totul dintr-o perspectivă pozitivă pentru a nu deveni frustrați. În a doua parte a lunii este bine să vă gândiți la schimbările pe care trebuie să le faceți și la ce trebuie să învățați. Dacă vă simțiți suprasolicitați, găsiți moduri de a echilibra balanța.

Decembrie va fi o lună bună pentru a fi mai ospitalieri, a vă gândi mai mult la cei din jur și pentru a le împărți din energia voastră radiantă, mai ales când Venus va fi în casa a 4-a de pe 5 Decembrie. De asemenea, vor fi momente oportune să vă explorați sinele interior, să vă înțelegeți mai profund dorințele și cine sunteți.

Pe 12 Decembrie, Luna Nouă vă ajută în a vă exterioriza copilul interior. Scoateți la iveală strălucirea pe care o aveți în voi și distrați-vă mai mult.

Mercur retrograd va fi în casa a 5-a începând cu 23 Decembrie. Acest aspect aduce un moment de reflecție pentru voi. Trebuie să vă gândiți dacă vă mai bucurați de ceea ce vă înconjoară. 

De pe 30 Decembrie, Venus se va afla în casa a 5-a. Va fi momentul să aduceți puțin romantism în viața voastră, cât și în viața altora. Fie că oferiți o floare sau purtați o ținută mai vioaie, creativitatea pe care o aveți vă permite să veniți cu idei. 

Iată ce ne spune Bracha Goldsmith!

„ Pentru mine, luna aceasta înseamnă tot ce ține de spațiile sacre din interiorul vostru, de călătoria internă pe care o faceți. Mercur Retrograd vă aduce energia reflecției, a revitalizării și a reorganizării. Trebuie să o explorați adânc. Deveniți conștienți de  cine sunteți.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel