Horoscop MAI 2024. Zodia care își consolidează cariera și relațiile cu oamenii
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop internațional. O zodie de apă are ocazia să își îmbunătățească relația cu persoanele din jur, dar și cariera în luna mai.

Pe canalul său de YouTube, @AnastasiaDoesAstrology, astrologul internațional aduce previziunile pentru nativii Rac și Ascendent în Rac. Iată ce ne spune Anastasia despre luna mai!

Mercur este în mers direct în casa carierei până pe 15 mai. În aprilie, ai făcut multă introspecție, ți-ai pus unele întrebări, poate ai avut de-a face cu dificultăți și ai rezolvat neînțelegeri cu șefii. Acum ai mai multă claritate, mai multă energie și mai multă putere de a acționa.

Pe întreaga durată a lunii, Marte este tot în casa a 10-a. Vorbești, exprimi ceea ce îți dorești, depui documente, începi o afacere și acționezi în moduri curajoase. Lupți pentru ceea ce îți dorești. Fii atent să nu devii prea obsedat de dorințele tale.

Conjuncția Jupiter-Uranus poate că ți-a adus noi începuturi, prietenii, conexiuni și proiecte. Ideal ar fi să continui să devii cea mai bună versiune a ta.

Horoscop chinezesc. CINCI zodii care au parte de evoluție personală și profesională în luna mai

Soarele și Venus sunt în casa a 11-a. Te bucuri de compania prietenilor, primești mai multă recunoaștere. Ești fermecător când vine vorba de conexiunile sociale. Totodată, ai ocazia să primești mai multe invitații la diverse evenimente.

Pe 8 mai, Luna Nouă în Taur îți aduce noi începuturi care îți vor oferi o șansă de inovație, de a începe ceva nou și cel mai probabil va avea un element educativ.

Cu Saturn în casa a 9-a, poți reîncepe studiul, să călătorești sau să te muți. În luna mai, acordă atenție la ceea ce au de spus oamenii și la cum poți lucra cu ei. În cariera ta, poți dobândi multe cu ajutorul comunității.

Pe 2 mai, Pluto și-a început retrogradarea. Te învață despre transformările interioare. Reflectezi asupra modului în care banii te controlează, cum te influențează temerile legate de faptul că nu ești apreciat sau cum sunt relațiile tale cu alte persoane. Cu Pluto retrograd în casa a 8-a, probabil vei obține mai multă claritate internă despre acele dinamici de putere, control, obsesie, frică care te leagă de alte persoane în moduri sănătoase sau nesănătoase.

Astrolog Ruxandra Gheordunescu-Preda: Care este zodia cea mai avantajată a lunii?

Jupiter va fi în casa ta a 12-a timp de un an și te îndeamnă să descoperi interese spirituale, să îți îngrijești sănătatea mentală sau să găsești un terapeut. Poate ai neglijat sănătatea mentală, interesele tale sau spiritualitate. Totodată,  Jupiter va aduce foarte multe oportunități pentru a te reloca. Casa a 12-a reprezintă locuri îndepărtate, locuri în care ne simțim puțin izolați. Pe măsură ce te conectezi la această latură spirituală a ta, avem o Lună Plină în Săgetător.  După ce devii mai conștient de nevoile tale sufletești, ai nevoie să eliberezi spațiul în planul fizic, să faci ordine, să-ți schimbi locul de muncă, să ai unele conversații importante sau să renunți poate la unele responsabilități.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop MAI 2024. Zodia care se pregătește să strălucească

Horoscop internațional. O zodie de aer se pregătește să...

Cele TREI zodii sprijinite de divinitate în luna mai

Horoscop lunar. Trei zodii au parte de momente...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Lună Plină pe 23 mai. Avertismente pentru patru zodii

Previziuni Luna Plină. Pe 23 mai vom avea un eveniment...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile mirifice pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Revelații și optimism pentru o zodie

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Dezinformare pentru o zodie

freepik.com

TREI zodii primesc șanse unice de la astre. Norocul le surâde!

pixel