Zodia care în luna iulie își prioritizează sănătatea. Nu va fi un drum lipsit de obstacole!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop lunar. Maren Altman, astrolog internațional, aduce previziunile lunii iulie pentru Fecioară și cei cu Ascendent în Fecioară!

Pentru tine, există o conexiune uimitoare luna aceasta între rețelele de socializare, prieteni și grupurile de oameni și o relație de parteneriat strânsă sau o legătură pe care o ai cu cineva, fie că este vorba de un prieten apropiat sau un partener romantic, care te ajută să socializezi într-un anumit mod.

Mercur a intrat în casa a douăsprezecea și s-a opus lui Pluto din casa a șasea. Acest lucru indică faptul că accentul va cădea pe sănătatea ta fizică și mentală luna aceasta. Lucrurile merg bine, dar se pot intensifica într-un mod care poate părea exagerat în jurul prioritizării sănătății. Probabil vei schimba lucrurile care îți afectează partea mentală. Te vei confrunta cu modul de a te adapta la aceste ajustări din viața ta.

Venus este în casa a douăsprezecea, legată de sănătatea mentală și lumea interioară. Totodată, a făcut opoziție cu Pluto. Așadar, chiar dacă socializezi mult, tendința va fi mai mult spre retragere și introspecție, pe măsură ce lucrezi la problemele de sănătate în a doua jumătate a lunii.

Luna Plină RARĂ pe 21 iulie. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie/ascendent

Marte va face o conjuncție cu Uranus în casa a noua, legată de călătorii și educație superioară, ceea ce indică haos, volatilitate și conflicte absurde în mijlocul lunii. Acestea vor avea legătură cu călătoriile pe distanțe lungi sau educația superioară, cum ar fi universitatea sau călătoriile în țări străine, care probabil vor fi extrem de volatile sau enervante.

Marte se va duce în casa a zecea, cea a carierei. Va aduce mai multe activități concentrate pe carieră și eforturi în a doua jumătate a lunii. Va face un trigon cu Pluto din casa a șasea, legată de colegi și sănătate. Prin urmare, cariera ta, oamenii cu care lucrezi și starea ta de sănătate se vor armoniza foarte bine în a doua jumătate a lunii.

Pe 21 iulie, va avea loc o Lună Plină în Capricorn. Se va petrece în casa a cincea, legată de romantism, întâlniri și creativitate. Se pare că vei scăpa de un capitol lung și prelungit dintr-o relație romantică de care nu mai ești interesat sau de un proiect creativ pe care vrei să-l închei.

Ce poate aduce conjuncția Marte-Uranus pentru Fecioară: Vei obține o doză în plus de înțelepciune!

Soarele se va duce în casa a douăsprezecea și se va opune imediat lui Pluto din casa a șasea. Evidențiază clar dualitatea dintre sănătate și sentimentul de presiune sau manipulare din partea muncii.

Din fericire, la sfârșitul lunii, Mercur se duce în prima casă. Pune mai multă prioritate și accent pe comunicare, exprimarea opiniilor și atragerea atenției pe măsură ce ne îndreptăm spre luna august.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Vrei să afli care sunt previziunile lunii viitoare...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel