Zodia care în luna iulie întâmpină probleme financiare. Cum se poate descurca?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop lunar. Cam White, astrolog american, aduce previziunile lunii iulie pentru Balanță și cei cu Ascendent în Balanță.

Când ne uităm la iulie, Marte va face o conjuncție cu Uranus pe 15 iulie, în casa a opta, care guvernează banii altor oameni, moartea și datoriile. Gândește-te la 1 august 2022, ultima dată când am avut o conjuncție Marte-Uranus. Atunci, pentru tine, aceasta a reprezentat o instabilitate în ceea ce privește banii și resursele altor persoane, dar și propriii tăi bani.

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Guvernatorul casei a doua, cea asociată banilor, este în detriment în casa a opta a banilor altor persoane și apoi face conjuncție cu Uranus, unde totul este instabil. Dintr-o dată, pierzi totul sau dintr-o dată totul dispare. Poți începe să te descurci doar cu greu și apoi apare o cheltuială mare și neașteptată. La fel și cu guvernatorul casei a șaptea a relațiilor, care va face conjuncție cu Uranus, ceea ce poate aduce un moment de ruptură în relație, sau partenerul tău are o perioadă foarte dificilă, poate chiar legată de cheltuieli. Banii par să fie foarte frustranți atât pentru tine, cât și pentru relația ta. Lucrurile se mișcă încet, iar exact când nu ai nevoie de o cheltuială mai mare, apare una. Așadar, fii atent și economisește-ți banii cât timp mai ai unii.

Pe 16 iulie, Mercur va intra în umbră și va retrograda în Fecioară, care guvernează casa a douăsprezecea a izolării, alienării, fricilor subconștiente și inamicilor ascunși. Dar Mercur va retrograda înapoi în Leu, care este casa a unsprezecea a prietenilor, rețelelor și comunităților. În timp ce Mercur este în casa a unsprezecea a prietenilor, există multă socializare, probabil mai multă comunicare cu aceștia. Când Mercur intră în umbră pe 16, ceva o să fie spus sau o idee va apărea. Poate ai un conflict cu un prieten sau încetezi să mai ieși cu un anumit grup de oameni. Nu atât de mult ca vara trecută, vara lui 2023, dar acest lucru este legat de cine sunt prietenii tăi și cine sunt inamicii tăi, iar această temă începe pe 16.

Horoscop chinezesc IULIE 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

Apoi, pe 20 iulie, Marte intră în Gemeni, în casa a noua a spiritualității, religiei, educației, călătoriilor la distanță mare. Marte în casa a noua aduce acum o concentrare asupra relațiilor și banilor legați de educația superioară, călătoriile la distanță mare, spiritualitate, religie. Poți să te gândești la perioada din octombrie 2022 până în martie 2023, când Marte a fost retrograd în Gemeni. A fost o perioadă dificilă. Nu este același lucru acum, dar multe dintre acele momente au implicat întrebări legate de credințe, frustrare, jonglarea unor lucruri precum rețelele sociale sau publicarea, credințele sau școala și munca, iar aceasta este cam aceeași vibrație aici.

Marte aduce din nou frustrări, iar Marte în Gemeni înseamnă și multă stimulare, cum ar fi certurile verbale legate de casa a noua. Deci poți fi mai activ pe rețelele sociale, răspunzând oamenilor și certându-te în comentarii. Acest lucru va deveni important pentru august, însă nu în iulie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Cea mai norocoasă Lună Nouă va avea loc pe 6 iulie! Care sunt cele mai avantajate zodii

Sursă foto: Freepik

Mercur în Leu, din 2 iulie. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Sursa: pixabay.com

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

freepik.com

Lilith în Balanță. Provocări și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025

pixel