Zodia care în iunie își îmbunătățește relația cu familia și caută o schimbare în bine
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop internațional. Începutul lunii iunie este favorabil pentru un nativ de apă, dar de la sfârșitul lunii urmează o perioadă de introspecție pe termen lung.

Pe canalul său de YouTube, @AnastasiaDoesAstrology, astrologul american aduce previziunile pentru nativii Pești și Ascendent în Pești. Iată ce ne spune Anastasia despre luna iunie!

În luna mai, cu Marte în Berbec în casa a doua, poate ai devenit mai competitiv sau ai căutat un nou loc de muncă. Posibil să fi câștigat mai mulți bani, dar ai simțit nevoia de a cheltui impulsiv.

Ai avut un stellium de planete în Taur, în a treia ta casă, care te-ar fi putut inspira să te bucuri mai mult de cartierul tău și poate să ieși mai mult, să te conectezi cu frații, să îți faci prieteni printre vecini, să înveți lucruri noi, să te relaxezi puțin și să studiezi ceva nou.

Marte intră în Taur pe 9 iunie. Acest lucru probabil îți va accelera programul, ți-ar putea aduce mai multe idei, o dorință mai mare de a scrie, de a acționa, de a învăța noi abilități, de a comunica sau de a te implica mai mult în comunitate.

Așadar, cu Marte în Taur ești puțin mai pasiv. Ai vrea să faci lucruri, dar te lupți să găsești motivația necesară. Ai grijă să nu intri în conflicte cu oamenii, fii atent la propriile comportamente și tendințe auto distructive, deoarece Marte va face un careu cu Pluto în a douăsprezecea casă. Acest lucru sugerează că s-ar putea să realizezi că o anumită prietenie nu este sănătoasă și trebuie să o închei.

Succes și decizii extraordinare pentru ȘASE zodii până pe 3 iunie

Există, de asemenea, posibilitatea unui schimb dramatic, un conflict aparent banal care se înrăutățește și se ajunge la un conflict mai mare. Așa că fii atent, ai răbdare și rămâi cu mintea deschisă.

Cu Jupiter în Gemeni, în casa a patra, concentrarea se mută către casă, familie și situația de locuit. Jupiter va fi aici pentru întregul an, ceea ce semnifică creștere în familie, relații mai liniștite cu familia sau dorința de a te împăca cu anumiți membri ai familiei. În plus, te-ai putea muta sau ai putea dori să întemeiezi o familie. Iunie aduce multe oportunități sau cel puțin multe perspective în acest sens.

Deoarece Saturn este în prima ta casă, este posibil să te blochezi pe tine însuți, așa că poate va trebui să te confrunți cu temeri, cu responsabilitățile și îndatoririle tale, încercând să îți faci loc pentru realizarea viselor legate de o viață confortabilă.

Este posibil să fie nevoie să te ocupi de probleme legate de sănătate sau de modul în care gestionezi stresul și somnul, de lucruri interioare la care trebuie să te reconectezi. Trebuie să te reconectezi cu tine însuți, să ai grijă de sănătatea ta fizică și mentală.

Luna plină în Capricorn, în a unsprezecea casă, aduce completarea unui capitol început în ianuarie cu Luna Nouă în Capricorn. Acest lucru poate sugera încheierea unei prietenii, transformarea uneia, reorganizarea programului tău pentru a face loc activităților distractive sau finalizarea unui proiect de grup.

Suntem în Sezonul Gemenilor. Ce știm despre Mercur, guvernatorul acestora?

În cele din urmă, pe 29 iunie, Saturn retrogradează în Pești, în casa întâi. Până în noiembrie, vei fi mult mai introspectiv. Vei avea mai multe oportunități de a aborda temerile, blocajele interioare și de a reconsidera sănătatea, corpul, obiectivele și proiectele.

În loc să te confrunți cu probleme exterioare, precum un șef care îți dă un proiect frustrant, frustrarea va veni din rezistența interioară, din obiceiuri proaste sau din nevoia interioară de schimbare.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop AUGUST 2024 Scorpion. Vei învăța din provocări!

Willow Grace, astrolog internațional, ne aduce...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Horoscopul toamnei 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Sursă foto: Freepik

Horoscopul toamnei 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Sursa: pixabay.com

ZECE motive surprinzătoare pentru care căsniciile se destramă. Ai experimentat vreunul?

freepik.com

Mesaje pline de înțeles de la astre pentru PATRU zodii. Zarurile au fost aruncate!

pixel