Zodia care în iulie are parte de prea multe conflicte. Nu ai liniște nici acasă, dar nici la serviciu!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop lunar. Ruxandra Gheordunescu-Preda, astrolog internațional, aduce previziunile lunii iulie pentru Vărsător și cei cu Ascendent în Vărsător.

Venus, planeta plăcerii, artei, frumuseții și designului, va tranzita casa a șasea până pe 11 iulie, așa că este foarte probabil ca munca să fie destul de plăcută în această perioadă. S-ar putea să găsești mai ușor să colaborezi cu colegii de muncă, să te înțelegi bine cu clienții și să le oferi rezultatele pe care le apreciază. De asemenea, poate fi o perioadă în care să găsești plăcere autentică în a lucra la sănătatea ta, în orice formă, dar mai ales dacă există un accent pe sentimente și emoții.

Ai putea veni cu soluții foarte creative pentru probleme legate de casă și viața de familie. Dacă ai avut probleme de sănătate, tranzitul lui Venus este o influență foarte susținătoare, liniștitoare și vindecătoare.

Venus va tranzita casa relațiilor, parteneriatelor și colaborărilor de pe 11 iulie până pe 5 august. În general, aceasta este o perioadă excelentă pentru a te bucura de sectorul relațiilor tale. Este un moment favorabil pentru relațiile romantice; s-ar putea să simți că partenerul tău este foarte atent, fermecător și poate chiar într-o dispoziție romantică. În plus, s-ar putea să te simți destul de romantic și să îți direcționezi energia și afecțiunea către partener.

Dacă ești singur, acest tranzit poate atrage potențiali parteneri romantici către tine. Interacțiunile cu ceilalți, atât în context romantic, cât și profesional, probabil vor merge destul de bine.

Capcanele lui Jupiter în Gemeni pentru fiecare zodie. Previziuni valabile până în 2025

Totuși, există câteva zile în iulie care nu sunt favorabile. S-ar putea să simți că cineva afirmă ceva foarte nepotrivit despre tine și ar putea fi chiar partenerul tău de viață sau un partener de afaceri. Ar putea spune ceva ce-ți trădează încrederea, poate dezvăluie ceva despre tine fără intenție și te întrebi de ce a făcut asta, ceea ce te-ar putea înfuria.

O altă zi destul de provocatoare pentru relații și interacțiuni cu ceilalți este 23 iulie, când Soarele se opune lui Pluto. Acest aspect aduce un conflict de putere; cineva poate fi foarte încăpățânat și fixat în propriile idei. De asemenea, s-ar putea să fii foarte determinat să faci lucrurile în felul tău propriu. Poate apărea situația în care o persoană pune accentul pe un aspect al tău cu care nu te simți confortabil să-l dezvălui lumii exterioare. Există posibilitatea să reevaluezi legătura cu această persoană, mai ales dacă este un colaborator profesional.

Marte va tranzita casa a patra până pe 20 iulie. Acest tranzit te poate face predispus la certuri cu părinții și membrii familiei. Poate exista o energie destul de tensionată, hiperactivă și iritabilă în această perioadă. Poți fi foarte determinat să-ți impui voința. Ai grijă să nu te lași prins într-o ceartă din care nu te poți recupera, adică să nu poți repara ulterior relația, dacă vei regreta că s-a ajuns acolo.

Pe 15 iulie, Marte va face conjuncție cu Uranus. Ceva s-ar putea strica sau destrăma, ceea ce ar putea provoca o ceartă bruscă și neașteptată cu un membru al familiei. Există, de asemenea, posibilitatea ca lucruri să se strice prin casă în jurul datei de 15 iulie, în special gadgeturi, computere, orice implică tehnologie sau electricitate. Conjuncția Marte-Uranus poate fi ca un șoc, o perturbare neașteptată.

Începe numărătoarea inversă pentru Marte în Taur! Care sunt mesajele pentru zodii?

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Calendar astrologic 8-14 iulie 2024: Venus intră în Leu

Horoscop săptămânal. În zilele ce urmează, Venus va...


Top citite
Freepik.com

Capcanele lui Jupiter în Gemeni pentru fiecare zodie. Previziuni valabile până în 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Emoții la extreme pentru o zodie

freepik.com

Infidelitatea virtuală sau momentul în care emoticoanele înlocuiesc intimitatea

freepik.com

Previziuni astrale iulie-decembrie 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

pixel