Zodia care în ianuarie 2024 își va schimba credințele interioare
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Prima lună a anului 2024 îi va zgudui convingerile unui nativ. S-ar putea să realizeze că a privit totul dintr-o perspectivă greșită. Iată care este părerea lui Cam White, astrolog internațional, despre ce poate aduce noul an!

Luna ianuarie aduce multe evenimente pentru nativii Pești. Cam White, astrolog internațional, explică mai multe despre ceea ce urmează.

Ce rezervă începutul anului pentru Pești/Ascendent în Pești?

Mercur intră în mers direct în casa a 10-a, cea a carierei, reputației și moștenirii. Posibil ca în luna decembrie, din cauza retrogradării lui Mercur, să fi avut multe probleme la locul de muncă sau în relațiile cu prietenii. Fie că a fost vorba de neînțelegeri sau întârzieri, în ianuarie totul se va rezolva. O să simți că lucrurile se pun în mișcare când vine vorba de carieră și reputație. 

Marte intră în Capricorn și aduce două scenarii. Marte se simte foarte bine în acest semn, este foarte puternic și atunci când vine vorba de argumente, conflicte și ambiție, există multă acțiune care se poate întâmpla în relațiile tale. Poți petrece mai mult timp alături de prieteni sau să faceți mai multă muncă împreună. Marte îți guvernează casa banilor și cea a spiritualității, religiei, călătoriilor la distanță. Așadar, poți avea evenimente și când vine vorba de finanțe sau de călătorii care au legătură cu prietenii. Pe deoparte, te-ai putea bucura de momente foarte frumoase alături de aceștia, dar celălalt scenariu îți poate aduce certuri. Astrologul recomandă să fii cu băgare de seamă. 

Pluto intră în Vărsător, iar la tine va fi în casa a 12-a, cea a izolării, subconștientului și a fricilor. Totodată, această casă mai are legătură  cu inamicii ascunși și fobiile. Trebuie să analizezi perioada din martie 2023 până în iunie 2023 deoarece atunci s-a produs o schimbare a energiei la tine.

Dacă în acele momente ai suferit multe pierderi, acest moment care urmează va provoca aceleași lucruri la nivel de subconștient, frici și izolare. Este necesar ca această zonă a ta să renască. S-ar putea să fie nevoie de o moarte metaforică. Cu toate acestea, rezultatul va fi unul pozitiv deoarece o să realizezi cât de puternice sunt credințele tale interioare și ce convingeri greșite ai avut până acum.

Citește și Zodia care în anul 2024 va lăsa situațiile toxice în urmă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel