Zodia care în anul 2024 va lăsa situațiile toxice în urmă
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
În noul an, un nativ al zodiacului va alege să se detașeze de aspectele care îi fac rău. Iată ce părere are Gregory Scott, astrolog internațional, despre anul 2024!

Pe 21 ianuarie, Pluto, planeta transformării și a schimbării, va tranzita din semnul Capricornului în Vărsător. Pluto își schimbă semnele foarte încet, iar când o face, semnifică că societatea se va schimba și modul în care operăm va fi foarte diferit.

Când Pluto intră în Vărsător, este momentul când trecutul trebuie lăsat în urmă și înlocuit cu ceva nou. Vei începe să prețuiești valorile deasupra instituțiilor, iar libertatea devine mult mai importantă. Aceste aspecte sunt valabile pentru toată lumea.

Gregory Scott, astrolog internațional, ne spune cum îi va afecta noul an pe nativii Scorpion.

Ce îi așteaptă pe cei din zodia Scorpion/Ascendent în Scorpion în anul 2024?

Tranzitul lui Pluto în Vărsător te va ajuta să te schimbi și să te eliberezi de situațiile care nu-ți mai servesc. Chiar de la începutul anului, vei începe să construiești baze mai solide.  Retrogradările lui Mercur din noul an, te vor ajuta să găsești pacea și nu vei fi distras de mediul înconjurător. Venus în casa a 2-a, te poate motiva să-ți începi propria afacere sau să-ți creezi propria sursă de venit. 

Tot la începutul anului, pentru oricare nativ care dorește o schimbare, este un an care te sprijină în acest sens. Mai ales, dacă-ți dorești să faci modificări în viața profesională, anul 2024 va fi momentul. Pe la sfârșitul anului, vei începe să te întrebi cum poți vedea rezultatele din acțiunile pe care le-ai făcut.

În plan relațional, vei începe să-ți examinezi conexiunile actuale și să te întrebi dacă îți mai sunt prielnice. După care, poți lua în calcul că vei mai întâlni și alte persoane. Jupiter în Taur, va fi în casa a 7-a (cea a relațiilor), așadar multe mișcări se vor produce în zona ta socială. Nu va fi neapărat vorba despre relații romantice, ci de orice fel (colegi, prieteni, familie extinsă). 

Vor fi două seturi de eclipse în acest an. Prima va fi în martie, o Eclipsă de Lună în Balanță în casa a 12-a, cea a spiritualității. Te poți conecta pe tărâmuri mai spirituale. Ai putea primi tot felul de semne cu privire la ceea ce poți face în mod independent. 

În aprilie, o Eclipsă de Soare va avea loc în casa a 6-a. Când vine vorba de situațiile de care nu ești satisfăcut, dar le tolerezi de mult timp, îți vei asuma riscul de a le încheia. 

În septembrie, o altă Eclipsă de Lună va fi în Pești în casa a 5-a, care-ți arată lucrurile pe care le iubești. Dacă ai fost nesigur de anumite aspecte la nivel emoțional, o să fii capabil să recunoști că te-au compleșit și o să te decizi cu privire la acestea. 

În octombrie, o Eclipsă de Soare în Balanță va fi în casa 12-a. Ar fi util să te conectezi cu sinele mai înalt. prin meditație.

În noul an, trebuie să faci niște spațiu pentru a lăsa lucrurile bune să vină către tine și să te pregătești pentru asta.

Ai citit și Jupiter direct în Taur din 30 decembrie. Zodiile cele mai avantajate?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Tensiuni în cuplu pentru o zodie

pixel