Zodia care în anul 2024 va fi în lumina reflectoarelor
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Anul 2024 aduce foarte multe schimbări pozitive și abundență pentru un nativ al zodiacului. Bracha Goldsmith, astrolog internațional, ne spune informații despre etapele pozitive care îi așteaptă pe cei din zodia Gemeni. Iată cum va arăta noul an pentru tine!

Ce oportunități îi așteaptă pe nativii Gemeni în anul 2024?

Pe 21 ianuarie, Pluto intră în Vărsător în casa a 9-a și va rămâne acolo pentru următorii 20 de ani.

Pentru tine, acest tranzit va aprofunda călătoria spirituală. Ai putea călători, să-ți schimbi locuința, dar și să-ți schimbi perspectiva cu privire la poziția în care te afli. Poți descoperi că unele aspecte nu funcționează în viața ta. O să faci schimbări profunde. Vei învăța și vei înțelege totul la un nivel mai elevat.

S-ar putea să întâlnești oameni cu care te vei conecta la un nivel deosebit. Misiunea ta va fi să nu renunți până nu afli răspunsurile despre misterul vieții. Pluto aduce o energie obsesivă. Astrele vor fi de partea ta în a face descoperirile potrivite.

În martie și aprilie, vor avea loc o eclipsă de Lună și una de Soare, în casa a 5-a și a 11-a. Acestea vor dura aproximativ 6 luni. O să ai oportunitatea de a activa romantismul în viața ta, prin a face ceea ce îți stârnește bucurie. Poți întâlni o persoană specială, cu care să ai o legătură aparte. Copilul interior din tine, va vrea să iasă la suprafață. Ar fi un moment prielnic pentru creativitate și pentru ați dezvolta propria afacere. Totodată, ar trebui să-ți împărtășești darurile cu alții, ca să poată beneficia și ei de amprenta ta personală.

Pe 25 mai, Jupiter intră în semnul tău. Astrologul spune: „ Asta se întâmplă la fiecare 12 ani. Este un moment pentru expansiune, învățare, creștere și la a te gândi cum vrei să te îmbunătățești. Ce calități ai vrea să dezvolți? Ce vrei să împarți? Este o energie generoasă. Poate aduce abundență și fericire. Învață și împarte frânturi de înțelepciune. Ți-ai putea schimba atât viața ta, cât și pe a altor oameni. Efectul benefic s-ar putea produce și la nivel relațional.”

Eclipsele din septembrie și octombrie sunt în casa a 5-a și a 10-a. Vor declanșa lucrurile care îți aduc împlinire și vor elibera stările de tristețe, depresie. Se vor produce schimbări și la nivelul carierei. 

Pe 6 decembrie, Marte retrogradează în casa a 3-a. Este un moment bun să reflectezi la aspectele în care depui energie (de exemplu, în ce prietenii sau în ce comunități). Va trebui să te retragi puțin sau să faci niște schimbări. 

Mercur va retrograda în aprilie, august și decembrie. Va fi în casele a 3-a, a 7-a și a 11-a. Îți vei reconfigura relațiile și o să readuci nerăbdarea de a învăța și a crește împreună. 

Citește și Zodia care în anul 2024 va trece prin transformări profunde.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Previziuni astrale. Pe 8 mai are loc o Lună Nouă în...


Top citite
Freepik.com

Neptun în Pești până în 2026. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Pixabay.com

Părerea unui astrolog internațional despre Super Luna Nouă în Taur: Este un moment foarte bun pentru schimbări majore!

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 6-12 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel