Zodia care în anul 2024 reflectează asupra ideii de angajament
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Se pare că un nativ al zodiacului ia decizii importante când vine vorba de angajament. Iată părerea unui astrolog internațional!

Pe canalul său de youtube, AnastasiaDoesAstrology, astrologul internațional ne spune despre Horoscopul iubirii al anului 2024.

Astrologul vine cu niște previziuni interesante pentru nativii Fecioară, în ceea ce privește dragostea în 2024. 

Iată ce ne spune!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Partenerul tău s-ar putea confrunta cu multe responsabilități și cu o încărcătură emoțională puternică. Ți se va părea cu ceva îl întârzie sau îl ține pe loc. Anul acesta o să lucrați la aceste probleme.

Dacă ai înfruntat dificultăți în legătură cu plăcerea sau iubirea într-o relație, acest capitol se va încheia. O să ai oportunitatea de a face ultimele retușuri greutăților prin care ai trecut.

Vei deveni mai onest în relații. Dacă ești părinte, pot apărea transformări și în viața copilului tău.

O să abordezi subiecte mai serioase. În zona angajamentului, poți lua decizii importante. Nu este tot timpul dificil să treci la o etapă mai serioasă. 

La începutul anului, ai putea discuta cu partenerul despre ideea de a deveni părinți. Totodată, ar fi un moment prielnic să valorifici timpul cu persoana iubită, făcând tot felul de activități împreună.

În martie, este un moment ideal dacă vrei să-ți duci relația la următorul nivel. Ți se poate întâmpla o creștere semnificativă în viața amoroasă. Dar nu este un moment bun doar pentru cupluri. Cei singuri pot găsi un partener deoarece vor avea norocul de a atrage persoane bune.

În aprilie, ai putea avea parte de câteva dificultăți financiare.

Conjuncția Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie, îți poate aduce în viață oameni care vin din străinătate sau care sunt bine educați. Conexiuni cu persoane care te pot ajuta să-ți atingi obiectivele pot apărea.

De la sfârșitul lui mai și până în primele zile ale lunii iunie, partenerul tău poate fi mai orientat către zona profesională. Poate deveni foarte ambițios și să fie interesat de succes. Tensiuni pot apărea în viața voastră amoroasă din cauza acestui lucru.

În septembrie, dacă în martie ți-ai luat un angajament cu partenerul și ați decis să abordați relația mai serios, o să finalizezi ceea ce-ai început. Transformări de impact vor apărea în viața ta amoroasă și profesională.

Citește și Pluto în Vărsător din 21 ianuarie. Astrologul Daniela Simulescu: ”Aduce anarhie!” - VIDEO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel