Zodia care în anul 2024 învață să fie vulnerabilă
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Un nativ al zodiacului are de reflectat și de învățat. Chiar dacă poate pierde multe, o să rămână cu lecții valoroase. Iată care este opinia unui astrolog internațional!

Pe canalul său de youtube, AnastasiaDoesAstrology, astrologul internațional ne spune despre Horoscopul iubirii al anului 2024.

Astrologul vine cu niște previziuni interesante pentru nativii Leu, în ceea ce privește dragostea în 2024. 

Iată ce ne spune!

Leu/Ascendent în Leu

Din punct de vedere romantic, va fi un an semnificativ pentru tine.

În ianuarie, cel mai mult îți vei pune întrebări despre lucrurile pe care le găsești distractive într-o relație și în viață. Îți reflectă relația dorința pentru distracție? Dacă ești singur, e o perioadă excelentă pentru a ieși la întâlniri. Este și luna în care poți obține claritate, dacă anul 2023 nu s-a terminat în termeni buni.

Începutul lui februarie ți-ar putea aduce noi relații. De la mijlocul lunii, teme importante vor apărea în viața ta. Tu sau partenerul s-ar putea să obțineți tărie de caracter. Unul dintre voi ar putea încerca să controleze mai mult. Sfârșitul lui februarie te îndeamnă să fii asertiv și să preiei frâiele, dar să fii și carismatic. Oportunități foarte bune de rezolvare a problemelor pot apărea. 

Din martie și până în iunie, o să ai timp de analizat dacă ai trecut prin niște momente dificile în relații. Chiar dacă te vei simți pe un drum întunecat în timp ce reflectezi, vei ști că există lumină la capătul tunelului. În această perioadă, o să-ți înfrunți temerile pe care le ai în iubire. 

Sfârșitul lunii martie și începutul lunii octombrie îți aduc șansa să reflectezi la modul de comunicare pe care-l ai în relații. Va fi vorba despre ceea ce spui contra a ceea ce nu spui și cum te poți exprima direct. Te vei gândi cum să-ți împărtășești ideile cu mai multă onestitate.

În mai, așteptă-te să finalizezi unele lucruri începute în decembrie 2023. Relația ta se poate întări sau să se termine. Chiar dacă încheierea parteneriatului poate fi surprinzător, este posibil ca de mult să te fi chinuit să o păstrezi.

În august, o să ocazia de a înflori. Mai mult decât atât, unele capitole începute în februarie, își vor găsi sfârșitul sau rezolvarea. 

În ultima lună a anului, orice ai experiementat în decembrie 2023, se va relua. Luna se va concentra tot pe îngrijorări legate de viitorul relației sau de stabilitatea acesteia. 

Anul acesta trebuie să înveți să fii mai onest și vulnerabil în relații.

Citește și Mesajele astrelor pentru PATRU zodii. Care tranzit le schimbă radical direcția?.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel