Zodia care este supusă testului neîndurător al timpului. Daniela Simulescu: Stai departe de a forța lucrurile! - VIDEO
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru zodii!

 

Să vorbim despre două dintre cele mai importante și de temut aspecte ale săptămânii.

Pe 29 iunie, Saturn, cunoscut drept Marele Malefic, își începe retrogradarea în semnul Peștilor. Până pe 15 noiembrie, totul se încetinește, se blochează și se amână. Saturn vrea să ne trezească la realitate, însă într-un mod neplăcut. Acestuia nu îi place haosul, așadar îl structurează.

În aceeași zi, Lilith intră în Balanță. Până pe 27 martie 2025, nativii Balanță vor deveni mai independenți. Lilith, denumită și Luna Neagră, a fost percepută precum cea care îngrozește, sperie și provoacă, iar cei care aud de ea, se confruntă cu tot felul de stări contradictorii. Relațiile noastre vor suferi schimbări drastice. Conceptul de pace va căpăta o altă nuanță. Nu vom mai dori să urmăm exemplele oferite de societate și vom încerca să ne detașăm de partea prea diplomată din noi.

Balanță/Ascendent în Balanță

Lilith intră în semnul tău. Ce știm din teoria astrologică? Arhetipul Balanței este acela care tot timpul se oglindește în ceilalți și care are nevoie de conexiune. Cu Lilith în semnul tău, timp de nouă luni, se cam duce oglindirea. Acum, te vei plictisi de oamenii din jur și vei vrea altcineva. Ai putea lua decizii care să îi șocheze pe cei din jur. Totodată, poți începe să ai probleme cu încrederea în sine. Te poți uita la tine și multe lucruri nu o să îți mai convină. Începi să cauți proceduri și idei pentru a te îmbunătăți, dar nu le duce la extrem. Lilith mai aduce și mult magnetism, însă și nevoia de a face ceva excepțional. În următoarele nouă luni, vei vrea să faci ceva de neuitat. Saturn va retrograda în casa a șasea. Îți poate aduce probleme de sănătate. Până în noiembrie, Daniela Simulescu îți recomandă să mergi la doctor și să nu îți exagerezi viciile. Totodată, analizează problemele familiei. De exemplu, dacă bunicii tăi au avut probleme cu inima, nu ți-ar strica un control la cardiologie. Nu considera că ție nu are cum să ți se întâmple. Saturn te poate speria la început, dar nu te diagnostica tu, ci caută specialiști. La serviciu, apar situații tare neplăcute. Sunt menite să îți dai seama dacă se mai poate sau nu.

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Pești/Ascendent în Pești

Din punctul de vedere al astrologului, ești protagonistul săptămânii. Saturn își începe retrogradarea în semnul tău. Până pe 15 noiembrie, totul se desfășoară cu viteza melcului. Daniela Simulescu îl compară pe Saturn cu un inspector, care îți bate la ușă și zice: „Ți-ai făcut analizele anul acesta? Relațiile cu familia cum sunt?”. Iar acest inspector bifează și te notează în funcție de cât te-ai ocupat de toate domeniile vieții. Dacă de exemplu, tu îi spui: „Nu mă înțeleg bine cu familia, dar i-am sunat de Paște”, Saturn retrograd înțelege doar că tu nu înțelegi cu ei și de acolo trebuie să începi să lucrezi. Saturn îți arată limite. Acesta are darul de a-i îmbătrâni pe cei tine și-i întinerește pe cei mai în vârstă. Relațiile va trebui să le vezi mai realist. Cât despre locul de muncă, chiar dacă faci schimbări care nu îți convin, va trebui să ai răbdare. Stai departe de a forța lucrurile și de orice exces de zel.  

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Cea mai norocoasă Lună Nouă va avea loc pe 6 iulie! Care sunt cele mai avantajate zodii

Sursă foto: Freepik

Mercur în Leu, din 2 iulie. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Sursa: pixabay.com

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

freepik.com

Lilith în Balanță. Provocări și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025

pixel