Zodia care este scoasă din propriul ritm. Daniela Simulescu: Te vei certa din nimicuri! - VIDEO
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru zodii!

 

Pe 2 iulie, Mercur își începe tranzitul în Leu. Planeta comunicării se mută în semnul încrederii, unde va rămâne până pe 26 iulie. Ne așteaptă o perioadă plină de declarații puternice, dramatice, dar impresionante.

Pe 5 iulie, Marte din Taur face un sextil cu Saturn din Pești. Toată lumea va încetini, chiar dacă ești printre vitezomanii zodiacului. Răbdarea va fi arma principală.

Pe 6 iulie avem Lună Nouă în semnul Racului. Soarele și Luna se întâlnesc în aceeași zodie, în același grad și ne oferă ocazia unui nou început, ne dau senzații noi, aducând alt gen de trăiri pe care să le simțim în acord cu energia momentului. Acum, Luna Nouă beneficiază și de influența pozitivă a lui Venus. Putem începe proiecte noi legate de familie, casă și stabilitate emoțională.

Taur/Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, face un trigon cu Saturn. Și Marte, care este în semnul tău, face un sextil cu Saturn. Marte îți aduce o dorință de a trece la fapte, dar aspectele cu Saturn te ponderează. În zilele următoare, ai putea să te sperii și să te enervezi din cauză că lucrurile nu se mișcă. Ai vrea ca totul să se desfășoare în propriul ritm. Intrarea lui Mercur în casa a patra ți-ar putea aduce dispute în familie. Însă vor fi din nimicuri, doar pretexte, nu și cauze.

 Zodia prinsă în ipostaze dificile. Daniela Simulescu: Nu juca rolul victimei! - VIDEO

Leu/Ascendent în Leu

Luna Nouă se petrece în casa a douăsprezecea, unde este și Venus. Te vei simți epuizat, parcă nu ești tu în totalitate. Pe de altă parte, Mercur intră în semnul tău. Pe 3 iulie, va face opoziție cu Pluto. Prinzi curajul de a declara și de a te certa cu toată lumea. Dacă cineva se comportă într-un fel care nu îți este pe plac, vei face ravagii. Recomandarea Danielei Simulescu este să fii foarte ambițios la locul de muncă, să spui ceea ce nu îți convine și să îți pui anumite limite. Mercur alungă dubiile și momentele de neîncredere. În weekend, ar trebui să te odihnești.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Venus din casa a șaptea face trigon cu Saturn, guvernatorul tău. Și Marte din casa a cincea face sextil cu Saturn. Recomandarea Danielei Simulescu este ca, în zilele următoare, să îți îndrepți atenția către relații, mai ales cele personale. Indiferent de ceea ce se întâmplă la serviciu, astrele te redirecționează către zona personală. Încearcă să faci cât mai multe activități alături de persoana iubită.

Horoscop IULIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Cum se simte partenerul infidel după ce a comis fapta. Psihoterapeut: Nu mai poți să te prefaci și să minți!

Freepik.com

Crezi că partenerul tău este îndrăgostit de altcineva? Iată cum îți poți da seama!

Sursa: pixabay.com

Horoscop IULIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie și ascendent

Freepik.com

Lună Nouă în Rac pe 6 iulie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel