Zodia care are nevoie de introspecție. Opinia unui astrolog internațional despre luna Decembrie
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Ne apropiem de ultima lună a anului și, când va sosi, vom experimenta și o perioadă de Mercur retrograd. Se spune adesea că acesta este un moment care întoarce lucrurile într-o direcție negativă, dar pentru un semn zodiacal va fi un moment privilegiat pentru introspecție. Iată ce ne spune astrologul internațional, Bracha Goldsmith despre nativii zodiei Scorpion.

Cum va arăta luna decembrie pentru cei din zodia Scorpion?

Mercur, planeta tehnologiei, comunicării și călătoriei retrogradează pe 13 decembrie. Desfășurarea evenimentelor va încetini în aceasta perioadă. Trebuie să învățați să fiți flexibili din timp și o să faceți față energiei ce urmează.

Pentru voi, cel mai bine este să vă explorați sinele în perioada de Mercur retrograd. Reorganizați-vă viața, contemplați și găsiți metode de a vă relaxa puțin.

Pe 1 decembrie, Mercur intră în casa a 2-a. Este un moment bun pentru comunicare.

Venus, planeta iubirii, armoniei și a păcii, intră în semnul vostru pe 4 Decembrie. O să vă facă populari, magnetici și atractivi. Puteți aduce pace și armonie în unele aspecte din viață voastră unde existau obstacole și dificultăți. Faceți lucruri care vă amplifică starea de bine.

Pe 12 decembrie avem Luna Nouă în casa a 2-a, după care urmează retrogradarea lui Mercur. Se vor arăta noi începuturi financiare, oportunități și noi posibilități pentru nativii Scorpion. Însă, dată fiind energia retrogradării, trebuie să fiți atenți înainte de a semna orice document. Indicat ar fi să amânați semnarea documentelor până la mijlocul lui ianuarie. O să aveți posibilitatea de a vă folosi talentele, darurile pentru a atrage abundență și beneficii financiare. 

Pe 23 decembrie, Soarele tranzitează casa a 3-a și vă îndeamnă tot către comunicare. Trebuie să verbalizați ceea ce simțiți, chiar dacă o veți face treptat. 

Vom avea Lună Plină în casa a 9-a pe 27 decembrie. Vă puteți face planuri să plecați în călătorii. Este o ocazie minunată de a învăța pentru a vă iniția mai mult în călătoria voastră spirituală. În această misiune de a vă descoperi pe sine, puteți întâlni și alte persoane cu același scop.

Pe 30 decembrie, Venus începe să tranziteze casa a 2-a și oferă un sens al abundenței. Dacă vă deschideți mintea și inima, o să aveți parte de multe oportunități.

Iată ce ne spune Bracha Goldsmith!

„În timpul energiei lui Mercur retrograd este timpul să privești în interior și vei avea oportunitatea de a te curăța. Curățarea poate fi fizică, mentală sau emoțională. Dar este o oportunitate extraordinară pentru vindecare și pentru a descoperi un sentiment de pace profundă. O calmitate internă trebuie să fie stabilită.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursa foto: Canal Youtube @BeyondTheVeilTarotAstrology

Previziuni astrale martie. Zodia care va avea transformări radicale în domeniul familial

Pixabay.com

DOI nativi din zodiacul chinezesc vor înfrunta provocări, UNUL este norocos

Pixabay.com

De la întuneric la lumină. Care sunt factorii declanșatori ai TREZIRII SPIRITUALE și etapele acesteia

Pixabay.com

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie are nevoie de vorbe frumoase, nu de cadouri!

pixel