Zodia CARE a TRECUT prin SCHIMBĂRI RADICALE în 2023 și CE URMEAZĂ
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Descoperă care este această zodie și ce înseamnă.

Intrați deja de mult în a doua jumătate a anului 2023 și, deși prima parte a adus cu ea evenimente astrale de o semnificație majoră, continuăm să navigăm sub influențe celeste care ne vor marca existența în moduri subtile, dar profunde. Dinamica cosmică s-a schimbat, cu Jupiter consolidându-și poziția în Taur din 16 mai și cu Saturn care își continuă mersul prin Pești, faza sa retrogradă fiind finalizată pe 4 noiembrie.

O perioadă astrologică de mare atenție s-a anunțat între 23 august și 15 septembrie, când Mercur a intrat în retrogradare în semnul Fecioarei. Acest fenomen se va repetă la sfârșitul anului, din 13 decembrie până pe 2 ianuarie 2024, momente în care comunicarea clară este esențială pentru a evita neînțelegerile. O serie de eclipse semnificative au avut loc acum, spre sfârșitul anului: o Lună Nouă în Balanță pe 14 octombrie și o Lună Plină în Taur pe 28 octombrie, evenimente ce au adus transformări în viața noastră. Lilith și-a încheiat tranzitul în Leu pe 3 octombrie, mutându-se în meticuloasa Fecioară.

În contextul acestor mișcări celeste, să examinăm ce rezervă astrele pentru nativii Capricorn și cei cu Ascendent în Capricorn în a doua parte a anului 2023 sau ce a mai rămas din ea.

Această perioadă promite a fi una favorabilă pentru Capricorni, în special după provocările verii. Venus retrogradă în Casa a 6-a te-a sfătuit să eviți flirturile la locul de muncă și să fii atent la sănătate. Dar după această furtună astrologică, veștile sunt încurajatoare. Pentru că te simți mult mai echilibrat și parcă ai prins mai multă energie de când Venus a intrat în mers direct, nu-i așa?

Jupiter îți aduce beneficii în Casa a 5-a, promițând îmbunătățiri în viața amoroasă. Până în anul următor, te poți aștepta la o explozie de pasiune și o creștere a senzualității, înflăcărării și creativității. Este o perioadă ideală pentru a-ți urma pasiunile și a te dedica hobby-urilor care îți aduc bucurie.

Cu Saturn, stăpânul tău, plasat în Casa a 3-a (a fost retrograd până în octombrie) se deschid uși către noi oportunități de învățare sau finalizarea unor studii abandonate. Este un timp potrivit pentru a aprofunda cunoștințe noi sau pentru a-ți reîmprospăta informațiile în domenii deja cunoscute.

Unii Capricorni pot reconsidera schimbările majore în viața lor, cum ar fi mutarea sau schimbarea locului de muncă, alegând să se stabilească și să-și consolideze pozițiile curente.

Pluto, de asemenea, revine în semnul Capricornului, făcând ultima revizuire a transformărilor profunde începute în 2008. Aceasta este "ultima picătură" înainte ca Pluto să părăsească definitiv Capricornul anul viitor, semnalând un nou început și o renaștere pentru tine.

Pe măsură ce anul 2023 avansează, este clar că, deși schimbările celeste pot părea mai subtile decât în prima parte a anului, ele sunt totuși pline de promisiuni pentru un nou capitol în viața ta. Principiul cheie este să navighezi cu înțelepciune și să te aliniezi cu vibrațiile cosmice pentru a te bucura de cele mai frumoase roade ale stelelor lumii.

Vezi și 10 celebrități care au Venus în Balanță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai orgolioase zodii. Cine are un ego mai pronunțat?

Află dacă ești sau nu în topul orgolioșilor!


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel