Zodia ale cărei eforturi vor da roade în 2023! Ce trebuie să știe acești nativi?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Nimic nu va rămâne nerăsplătit pentru următorul semn din zodiac! Iată la ce trebuie să fie atent.

Vorbim despre o zodie de apă și anume despre nativii Rac/cei cu ascendent în Rac

Dacă ar fi să îți atribuim un citat pentru anul în curs, acesta ar fi "Munca grea îți va fi răsplătită!”

Mai ales că Jupiter a intrat, de două zile, în Casa a 11-a. Iar Marele Benefic o să vină, printre altele, și cu roade profesionale, pe care le poți vedea până la final de 2023.

Desigur, aduce și distracție. Poți să participi la o mulțime de evenimente în următoarea perioadă, lucru favorabil mai ales dacă vrei să cunoști persoane noi și să îți creezi un alt anturaj.

Iată ce părere au astrologii internaționali despre anul 2023 când vine vorba de nativii Rac:

De la One Eleven aflăm că 2023 va fi un an benefic atunci când vei trage linie. Sunt luni potrivite și pentru cei care vor să își găsească un job sau o pasiune de care să se simtă atrași. Gândește-te mai mult la ceea ce te face fericit în acest an, dar și la ce ți-ar plăcea să lucrezi, din care să îți câștigi existența.

De asemenea, poți primi o promovare, poți alege un alt domeniu de activitate sau poți primi mai multă responsabilitate. Jupiter ține cont mai ales de cei care se ocupă și de ce le face plăcere, nu doar să traiască. 

Până pe 25 mai 2025, Saturn este în Pești. La tine, vorbim despre Casa a 9-a. Ei bine, tranzitul din această casă poate să aducă oportunități pentru plecarea din țară. Dar și pentru o diplomă nouă. Poți progresa foarte mult din punctul de vedere a educației și se poate schimba relația pe care o ai cu credința. 

Călătorii, expansiune, inspirație, filozofie - Casa a 9-a se referă la toate lucrurile în evoluția ta personală. Așa că ai de câștigat de pe urma acestui tranzit al lui Saturn.

Va fi o perioadă interesantă și pentru proiecte sau pentru afaceri, pe care astrele le vor susține în 2023 la acești nativi.

Nu uităm să amintim nici despre retrogradarea lui Venus, între 23 iulie și 4 septembrie. Iar asta s-ar putea să îți aducă mici probleme în relații. Dar, poți duce legăturile amoroase și la alt nivel. Ești încurajat, în schimb, să eviți pe cât de mult se poate idilele.

Fiindcă Venus retrogradează în Casa a 2-a, a banilor și a resurselor, se anunță și destul cheltuieli în acest interval. Așa că trebuie să ai grijă atât pe plan financiar, cât și pe plan relațional.

Vei fi mai atent la cum ești perceput de societate, de prieteni, de apropiați. Te vei implica în mai multe activități de grup. Îți deschizi orizontul și îți creezi noi idealuri. 

Iată care este și părerea astrologului Danielei Simulescu despre nativii Rac pentru 2023:

„În 2023, indiferent de vârstă, educație, statut, astrele te împing să îți găsești un sens. Și să plonjezi într-un domeniu spiritual. Nu te mai mulțumește ce este lumesc. Sau să decizi să urmezi cursurile unei școli. Evoluția personală te motivează și îți oferă un drum la care pornești într-un mod asumat. Călătoriile îți vor aduce experiențe care te vor lumina. Cunoașterea dobândită îți va aduce o altă perspectivă asupra lumii. Ca și cum ți se schimbă dioptriile la ochelarii vieții. Vezi totul mai clar.”

Îți recomandăm și: Zodia care va avea cumpene în următoarea perioadă. Care este avertismentul astrelor?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel