Ziua lui Marte. Cum te influențează poziția Planetei Roșii în astrograma natală
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Pe 28 noiembrie, sărbătorim Planeta Marte, al cărei nume vine de la zeul roman al războiului. Marte a fost asociată cu războiul, din cauza culorii roșii, asemănătoare cu a sângelui. Cu toate acestea, Marte este văzută ca o planetă personală, cu o energie proeminentă în personalitatea ta. În astrologie, Marte are legătură cu modul în care acționezi, dar și cu ambiția și pasiunea.  

Cei de la AGERPRES ne anunță AICI că astăzi este Ziua planetei Roșii. Marte este una dintre planetele personale. Îl reprezintă pe Ares. Petrece aproximativ două luni într-un semn zodiacal. 

Dacă știi unde este poziționată Planeta Marte în astrograma ta, vei găsi explicații clare asupra modului în care acționezi si vei înțelege mai bine de ce anume ai nevoie, ca să rămâi motivat. În continuare, găsești cum se manifestă Planeta Roșie în fiecare semn al zodiacului:

Marte în Berbec

Se poate spune că Berbecii sunt norocoși, pentru că în această zodie de foc, Marte se desfășoară la potențialul maxim. Ce înseamnă asta? Te simți motivat cu ușurință, ai energie și ești capabil să muți munții din loc. Când îți setezi obiectivele, ți le îndeplinești riguros și pui pasiune în ceea ce faci.

Marte în Taur

Marte conduce semnul Scorpionului, iar Taurul este semnul opus acestuia. Cu alte cuvinte, spre deosebire de Berbec, Taurii preferă să acționeze într-un mod mai puțin intens sau chiar mai lent. Nu trebuie să te panichezi, vei duce la bun sfârșit ceea ce ai de făcut. În schimb, nu devii agresiv când îți setezi un scop, ci preferi să iei in calcul lucrurile frumoase, care vin pe parcurs.

Marte în Gemeni

Avem de-a face cu cel mai vorbăreț semn al lui Marte. De ce spunem asta? Ei bine, Gemenii întruchipează semnul care guvernează discuția, logica și comunicarea în ansamblu. Îți place să discuți despre acțiunile tale, fiindcă așa te organizezi cel mai bine. Poate că ești chiar mai sociabil decât alte semne și îți place să vorbești cu persoane diferite.

Marte în Rac

Marte nu este asertiv în acest semn, dar asta nu este neapărat un lucru rău, pentru că se mai înmoaie din energia intensă a planetei. De ce? Racul este poziția de cădere a lui Marte, fiindcă este un semn opus Săgetătorului. Cel mai probabil, te gândești la ceea ce simți alții înainte să vorbești sau să acționezi. Îți trebuie timp ca să-ti pui în ordine gândurile și emoțiile. Nu în ultimul rând, dacă stabilești niște limite clare în raport cu ceilalți, ai putea să duci o viață mai liniștită și mai productivă.

Marte în Leu

Atunci când te distrezi și îi faci și pe alții să se simtă bine, înflorești. Îți place să te exprimi liber și de obicei, în momentele de exaltare, apare și copilul tău interior. În schimb, nu iei totul prea în serios, deși ai multă încredere în tine, carismă și poți să farmeci pe oricine.

Avertizările lui Marte retrograd pentru fiecare zodie până pe 12 ianuarie 2023

Marte în Fecioară

Poziția lui Marte în Fecioară face referire la atenția la detalii. După cum știi, acest semn de pământ este mutabil și ar vrea ca totul să fie perfect. De fel, acționezi clar, constant și cu o deosebită acuratețe. Folosești o abordare practică și vrei să fii bun la toate.

Marte în Balanță

Marte în Balanță demonstrează o latură iubitoare de frumos și de estetic și mai echilibrată a Planetei Marte. Nu este un lucru rău, ba dimpotrivă. Îți plac pacea și armonia și apelezi la ele de fiecare dată, înainte să iei măsuri.

Marte în Scorpion

Plasarea lui Marte în Scorpion aduce tact, intuiție neobosită și strategii. Persoanele cu Marte în Scorpion au capacitatea de a rezista. Mai mult, odată ce ți-ai setat un țel, mergi până la capăt. Nu ești superficial, ci privești lucrurile cu profunzime.

Marte în Săgetător

Îți aducem în atenție cea mai optimistă poziție a lui Marte. Cei care au Marte în Săgetător au o pasiune nebună și o dorință nestăvilită de a profita de toate aspectele vieții. Cu ajutorul acestei energii, vrei să fii mereu în mișcare, să călătorești prin lume și să înveți ceva nou din fiecare experiență. Totuși, tinzi să uiți detaliile, pentru că ești acaparat de ideile mari.

Marte în Capricorn

Marte în Capricorn vorbește despre persoane strategice și structurate, care pot conduce cu ajutorul stabilității. În Capricorn, Marte este într-o poziție exaltată, așa că ai energie și simți nevoia să fii în control. Poate că nu-ți exprimi pasiunile la fel de clar. Îți place să profiți de strategiile constante dar lente, care dau rezultate. Ai răbdare și îți dorești să reușești tot ce-ți propui, chiar dacă este un plan pe termen lung.

Marte în Vărsător

Cei care au Marte în Vărsător nu se conformează normelor celor din jur și scapă de așteptările celorlalți, înainte să ia măsuri. Este o energie neobișnuită a Vărsătorului, de aceea poți fi în căutare de modalități pentru a-i ajuta pe alții.

Marte în Pești

Cei cu Marte în Pești sunt recunoscuți pentru modul în care își folosesc emoțiile ca să ia decizii. Nu este un semn agresiv al Planetei Marte, ci mergi odată cu fluxul și preferi să vezi unde te poartă inspirația.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel