ZECE lucruri pe care să nu le spui NICIODATĂ unui nativ născut în semnul Berbecului!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Evită să spui unui nativ născut în semnul Berbecului lucruri care ar putea submina sentimentul lui de independență, autoritate sau determinare!

Azi, Soarele a intrat în Berbec. Așadar, până la data de 20 aprilie, îi sărbătorim pe nativii născuți în acest semn. Dacă știm deja ce trăsături are un Berbec, vezi și ce ar fi bine să lași deoparte la capitolul discurs, când vine vorba de pionierul zodiacului.

Filozofia Berbecului și ce Înseamnă să Fii Puternic

Iată câteva exemple:

„Nu poți face asta.” - Berbecii sunt cunoscuți pentru determinarea lor. Mai mult, le place să-și asume provocări. Dacă le spui că nu pot face ceva, îi vei subestima. Nu le va pica bine.

„Ai un ritm prea alert.” - Berbecii sunt energici și vor să se implice în activități care îi fac să se simtă motivați. Dacă le spui să încetinească pasul, acest lucru poate fi perceput drept o încercare de a le restricționa libertatea și dorința de acțiune.

„Nu ești destul de puternic/puternică.” - Berbecii au o tendință de a fi competitivi și de a își manifesta forța în toate domeniile vieții. Dacă le spui că nu sunt suficient de puternici, nu le va conveni. Sau asta le poate afecta încrederea în propriile forțe.

„Lasă-mă pe mine să decid.” - Cum poți să enervezi un Berbec? Acești nativi sunt lideri și le place să aibă controlul asupra situațiilor. Încercarea de a prelua controlul ar putea duce la tensiuni sau adevărate conflicte.

Detalii unice ale copilului Berbec. Care este comportamentul micuților născuți în acest semn?

„Ar trebui să te calmezi.” - Berbecii sunt pasionali și reacționează rapid în unele situații. Nu le spune să se calmeze pentru că fie nu o pot face, fie le vei da de înțeles că nu au habar să își controleze emoțiile. 

„Nu ești destul de rapid/rapidă.” - Berbecii sunt cunoscuți pentru energia debordantă și pentru faptul că își desfășoară activitățile de zi cu zi cu viteză și determinare pe măsură. Dacă le spui că sunt înceți, nu faci decât să îi critici cu privire la o caracteristică pe care acești nativi chiar o apreciază.

„Nu ești atât de curajos/curajoasă pe cât crezi.” - Berbecii sunt percepuți ca fiind curajoși și aventurieri. A submina acest aspect al personalității lor ar putea fi demotivant și le-ar putea afecta încrederea în ei înșiși.

„Nu te poți descurca singur/singură.” - Berbecii sunt independenți și își doresc să fie percepuți ca fiind capabili să facă față provocărilor pe cont propriu.

„Ești prea impulsiv/impulsivă.” - Berbecii sunt cunoscuți pentru natura lor impulsivă și pentru că acționează pe baza instinctelor. Dacă vei critica acest aspect al personalității lor, ar putea fi văzut ca o încercare de a le restricționa libertatea și spontaneitatea.

10 lucruri pe care le admirăm la BERBEC, primul semn din zodiac

„Trebuie să asculți mai mult.” - Berbecii sunt persoane puternice și au tendința să fie mereu în poziția de lider, așa cum spuneam anterior. Sugestia că ar trebui să asculte mai mult ar putea fi percepută ca o încercare de a le limita autoritatea sau puterea.

Atunci când aritmia apare în atrii, se numește atrială sau, de asemenea, auriculară. Iar atunci când încălcarea ritmului este înregistrată în ventricule - aritmia este ventriculară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai orgolioase zodii. Cine are un ego mai pronunțat?

Află dacă ești sau nu în topul orgolioșilor!


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel