5 lucruri pe care un Vărsător ar vrea să le cunoști despre zodia lui
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
În curând, începe sezonul Vărsătorului! Ca perioadă, zodia Vărsătorului se înscrie între 20 ianuarie şi 18 februarie. Vrei să știi ce ar dori un Vărsător să cunoști despre semnul lui?

Pe 20 ianuarie, Soarele trece în semnul Vărsătorului!

Deci, după seriozitatea Capricornului, trecem la detașarea unui semn de aer. Timp de o lună vom fi sociabili, dornici să cunoaștem alți oameni, optimiști în ceea ce privește planurile de viitor, dar și dispuși să încălcăm puțin normele societății. Vărsătorului nu îi place spiritul de turmă. Vom fi mai deschiși la minte și dornici de varietate. 

Zodia Vărsător este o zodie masculină, un semn de aer marcat de originalitate și libertate. Această zodie este dominată de Uranus și Mercur și este cea de-a 11-a de pe cercul zodiacal. Iată principalele aspecte pe care merită să le cunoști despre Vărsător!

1. Vărsătorul nu suportă să fie singur

Ei bine, Vărsătorul este semnul din zodiac care simte o nevoie acută să fie înconjurat de oameni. Nu îi place singurătatea și preferă să fie mereu în preajma prietenilor. Este la fel de apreciat și de cei din jur, pentru că devine un partener de nădejde.

Totodată, nativii acestei zodii iubesc oamenii într-un mod absolut. Pe lângă faptul că sunt prieteni buni, sunt și frați de nădejde, dar și parteneri loiali în relațiile amoroase. Dau mereu o mână de ajutor.

2. Vărsătorul nu suportă lucrurile plictisitoare

Vărsătorii nu apreciază banalul, iar o viață anostă îi sperie. Caută mereu schimbare, iar nativii acestei zodii sunt foarte creativi și originali. Ca să le atragi atenția, trebuie să îi provoci în permanență cu altceva.

Dacă alte semne din zodiac detestă schimbările, Vărsătorii adoră tot ce este nou și sunt capabili să iasă din zona lor de confort. Se adaptează repede și văd în fiecare schimbare o nouă oportunitate.

3. Vărsătorul nu vrea să fie ca altcineva

Vărsătorii nu obișnuiesc să se muleze după dorințele și cererile tale, pentru că nu doresc să devină altcineva. Acești nativi își îmbrățișează și defectele sau micile imperfecțiuni și nu vor să devină altfel, doar de dragul cuiva. Dacă vrei să îi accepți așa cum sunt, vei avea o relație fără probleme.

Mai mult, Vărsătorii nu își doresc viața altor persoane, ci vor să cucerească prin modul lor de-a fi, unic și diferit.

4. Vărsătorul nu apreciază constrângerile

Poate că știi deja că Vărsătorii au o latură rebelă, care se manifestă încă de la vârste fragede. Nu le place să li se spună ce să facă sau cum să gândească un anumit subiect. Se spune că bărbații Vărsător sunt dificili în relație, tocmai din această cauză. Nu vor să fie verificați, ci impun niște limite clare, încă de la început.

5. Vărsătorul este curios și ambițios

Nu în ultimul rând, nativii Vărsător pot fi numiți curioșii din zodiac. Dacă vreun subiect le captează atenția, aceștia nu renunță până când nu sunt la curent cu toate detaliile. De aceea, curiozitatea de multe ori îi ajută să fie cu un pas înaintea celorlalți. Însă, această calitate le pune adesea și bețe în roate, fiindcă pot fi judecați greșit de către cei din jur.

Vărsătorii sunt și extrem de ambițioși și nu se tem să își depășească limitele. Vei observa că sunt mereu la vânătoare după noi oportunități și că acceptă provocările fără să stea prea mult pe gânduri.

Îți recomandăm și: 11 lucruri pe care le apreciem la Capricorn, cel mai matur și ambițios semn al zodiacului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel