Vremuri aprige pentru Berbec, Fecioară, Scorpion, Pești. Va trebui să fiți puternici, altfel o să pierdeți totul!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Previziuni a doua jumătate a anului. Urmează multe evenimente care ne vor provoca.

Evenimentele care ne atrag atenția sunt: retrogradarea lui Saturn, intrarea lui Lilith în Balanță și revenirea lui Pluto în Vărsător.

Berbec/Ascendent în Berbec

Întoarcerea lui Pluto în casa carierei, dintre 2 septembrie și 20 noiembrie, acolo unde este în trecere din 2008 încoace, te poate obliga să îți reevaluezi din nou relația cu autoritatea, adică cea cu șefii sau cu viziunea ta despre ce-ar trebui să însemne statutul social. Nu scapi de provocări și teste în această perioadă. Să nu uităm că Jupiter tranzitează casa a treia. Te împing să faci schimbări, să te îmbunătățești, să înveți ceva nou. La finalul anului, Marte, propriul tău guvernator, va retrograda în casa a cincea. Obiectivul tău principal devine viața personală.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Pe 29 iunie, Saturn își va începe retrogradarea în casa a șaptea, unde va rămâne până pe 15 noiembrie. Ce îți aduce? O să îți testeze relațiile. Pe unele le vei duce la un alt nivel, le vei oficializa. Cele mai vechi vor fi testate. Monotonia va apărea pe ici colo. Unii vor alege să amâne intrarea într-o relație pentru a se dedica vindecării. Cert este că Saturn se ocupă de timp și maturizare, și își dorește relații bazate pe compatibilitate, nu doar pe fluturași în stomac.

Lecții NECRUȚĂTOARE pentru Rac, Balanță, Scorpion și Capricorn. Țineți-vă bine, o să fiți zguduiți din temelii!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Saturn se pregătește de retrogradarea în casa a cincea, între 29 iunie și 15 noiembrie. Ai putea ajunge la concluzia că ai investit într-o relație care nu duce nicăieri. Vei crede că ești neiubit și neapreciat. În primul rând, este necesar să accepți că iubirea depinde de tine. Astrele îți reamintesc faptul că timpul trece și că nu are rost să stai în situații în care nu te simți iubit. Însă poți decide să treci și la următorul nivel al relației. Apar provocări în ceea ce privește zona copiilor. Jupiter este în tranzit prin casa a opta și te sprijină să faci investiții inspirate. Marte, guvernatorul tău, retrogradează la finalul anului în casa carierei. Pregătește-te! Pot apărea crize și decizii marcante din acest punct de vedere. 

Pești/Ascendent în Pești

Vine un moment important pentru tine. Saturn, care se află în semnul tău, retrogradează în perioada 29 iunie - 15 noiembrie. Exact când îți este lumea mai dragă, apare ceva care te va face să te responsabilizezi, să te limiteze și să te oblige să înveți reziliența. Viteza vieții nu este cea dorită de tine, dar va fi cea menită. Tot Saturn îți cere să acorzi mai multă atenție propriului organism. Ai în vedere îngrijirea și prevenția acestuia așa cum trebuie. Altfel spus, nu neglija sănătatea, indiferent de vârstă. Cei mai tineri se vor simți mai ursuzi, iar cei mai în vârstă vor întineri. Jupiter, propriul guvernator, tranzitează casa a patra. Te poți muta, să construiești sau să vinzi un imobil. În familie vor apărea numeroase evenimente, care mai de care mai solicitante. 

Ne apropiem de retrogradarea Marelui Malefic! Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepick

Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru TOATE zodiile, valabile până în ianuarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești. Apar tensiuni pentru o zodie

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Stres și epuizare pentru o zodie

pixel