Vibrația zilei de 8 octombrie, Ziua Șarpelui de Lemn. Fii atent la ce se întâmplă astăzi în viața ta!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce aflăm din vibrația acestei zile, de pe canalul Chinese Five Elements Oracle?

Un specialist în astrologie chineză ne prezintă vibrația zilei de 8 octombrie. Ce aflăm despre această zi?

Din punct de vedere al tradițiilor chinezești, vibrația zilei nu este un concept specific ca în numerologie, dar energiile fiecărei zile sunt interpretate prin prisma astrologiei chineze, a calendarului chinezesc și a feng shui-ului. În acest context, se pune accent pe ciclurile naturii, pe energia celor Cinci Elemente (Apă, Foc, Lemn, Metal și Pământ), pe cele 12 animale zodiacale chinezești și pe influențele cosmice, cum ar fi yin și yang.

Numerologie: Gemenele Timofte și mesajele ascunse ale lunii octombrie pentru primele cinci numere personale

8 octombrie este Ziua Șarpelui de Lemn!

Fii atent la ce se întâmplă astăzi în viața ta, deoarece Șarpele de Lemn ne poate oferi o previzualizare a anului ce urmează, 2025, Anul Șarpelui de Lemn. Cu toate acestea, având în vedere că abia am intrat în luna Câinelui de Lemn, este posibil să avem doar o mică fărâmă din imaginea de ansamblu a anului viitor, deoarece influențele puternice ale lui Yang din lună și din an creează tensiune în această perioadă.

Totuși, Yin Lemn din frecvența cerească a zilei și Yin Foc din Șarpe ajută la înmuierea energiilor Yang din stâlpii lunii și ai anului. În timp ce Yang Lemn, asemănat cu un copac drept, poate fi divizat și inflexibil prin natura sa, Yin Lemn, asemănat cu o floare, este flexibil și deschis negocierii pentru a păstra pacea.

Un scurt rezumat al anului 2025 în numerologie. Ce înseamnă să fii sub influența Berbecului și a Scorpionului?

Hexagrama din I-Ching asociată cu luna Câinelui de Lemn este hexagrama 39, Obstrucția. Imaginea apei deasupra muntelui reprezintă o blocare. S-ar putea să fim nerăbdători să avansăm, sa mergem mai departe, dar apar obstacole în fața noastră. Dacă te afli într-o situație în care te simți blocat sau neînțeles, încearcă o abordare diferită. Rămâi calm și folosește-ți mintea pentru a-ți evalua următoarele mișcări. Fă un pas înapoi sau urcă-te pe o treaptă mai înaltă pentru a avea o perspectivă nouă asupra situației.

Este posibil să fim chemați să ne menținem poziția de mai multe ori în această lună. Gândește în termenii energiilor Yin și relaxează-te când ai nevoie să te recentrezi în această lună puternic influențată de elementul Yang.

Previziuni TAROT octombrie 2024 pentru toate semnele zodiacului. „Va fi o lună de transformare și introspecție!”

Clipul în limba engleză poate fi urmărit integral AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Sursa: pixabay.com

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel