Vibrația zilei de 21 septembrie, Ziua Șobolanului de Pământ. "Alege cu discernământ ce lași să-ți hrănească mintea!"
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce aflăm din vibrația acestei zile, de pe canalul Chinese Five Elements Oracle?

Un specialist în astrologie chineză ne prezintă vibrația zilei de 21 septembrie. Ce aflăm despre această zi?

Pe 21 septembrie, este ziua Șobolanului de Pământ. Gândurile noastre pot fi rapide, asemănătoare valurilor oceanului, iar Apa Yang în Șobolan activează mintea. Este posibil să ne blocăm în analiza excesivă a detaliilor minore, din cauza lui Mercur în Fecioară care formează un unghi dificil cu Jupiter în Gemeni. De asemenea, putem fi copleșiți de prea multe informații – alege cu discernământ ce lași să-ți hrănească mintea. Elementul Pământ Yang, prezent în frecvența zilei, ne ajută să revenim la centrul nostru, unde se află elementul Pământ. Deoarece Pământul controlează Apa, oferă-ți structură sau creează un cadru, cum ar fi o listă de sarcini, pentru a-ți ghida gândurile atunci când mintea devine prea agitată. Activitățile legate de elementul Pământ, precum meditația, Qigong și alte practici de mindfulness, contribuie la calmarea minții.

21 septembrie: Careu Mercur-Jupiter. Critica și exigența vor fi la purtător!

Hexagrama I Ching pentru stâlpul Șobolanului de Pământ este hexagrama 3, Dificultăți Inițiale. Începutul unei noi etape poate fi dificil, dar cu perseverență și reziliență putem depăși orice obstacol. Aceasta nu este o perioadă pentru a grăbi lucrurile; ia-ți timp și acționează cu un scop. Într-o lectură, cartea Șobolanului de Pământ apare ca un mesaj de a-ți schimba mentalitatea dintr-una bazată pe frică într-una care atrage abundența și oportunitățile. Antrenează-ți mintea să conteste gândurile provenite din dubii și lipsă de încredere. Stăpânește-ți mintea și vei descoperi că o lume plină de posibilități te așteaptă.

Nu uita să îți acorzi momente de recunoștință pentru lecțiile învățate și pentru tot ce ai. Fiecare dificultate poate aduce o oportunitate de creștere, iar stabilirea unor intenții clare pentru ziua respectivă poate face procesul mai ușor. Conectează-te cu cei din jurul tău – sprijinul comunității poate fi esențial în depășirea provocărilor. Fiecare zi este o nouă oportunitate de a evolua și de a străluci!

Octombrie începe cu o Eclipsă de Soare! Patru zodii vor primi semne de la Univers

Putem profita de energia zilei pentru a ne stabili intenții clare. Să ne gândim la ceea ce ne dorim cu adevărat și să ne concentrăm asupra acțiunilor care ne pot duce acolo. Stabilirea unor obiective mici și realizabile poate face procesul mai ușor și mai plăcut.

Clipul în limba engleză poate fi urmărit integral AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Octombrie începe cu o Eclipsă de Soare! Patru zodii vor primi semne de la Univers

freepik.com

Mai avem două luni cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Rac, Leu și Fecioară. „Trebuie să-i împaci pe toți, dar pe tine nu te împacă nimeni!”

freepik.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur și Gemeni

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?