Vibrația zilei de 18 septembrie, Ziua Cocoșului de Lemn. Nu arde lumânarea la ambele capete!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce aflăm din vibrația acestei zile, de pe canalul Chinese Five Elements Oracle?

Un specialist în astrologie chineză ne prezintă vibrația zilei de 18 septembrie. Ce aflăm despre această zi?

Ei bine, această zi semnifică Ziua Pasărilor sau a Cocoșului de Lemn. Yin de Lemn în frecvența cerească a zilei este cea care are capacitatea de a ne spori compasiunea, precum și imaginația. În același timp, Yin de Metal ne inspiră mai mult ca astăzi să îmbrățișăm și să apreciem conceptele de lux și de frumusețe. Ce știm? Că lemnul și metalul pot fi energii total opuse.

Daca Yin de Lemn iubește să îi mulțumească pe ceilalți, în detrimentul sinelui, Pasărea/Cocosul de azi adoră să iasă în lumina reflectoarelor, să iasă în evidență și să se răsfețe. 

Așa că toți am face bine să găsim echilibrul dintre empatie și detașare și să păstrăm un spațiu curat, în loc să încercăm să facem lucruri doar pentru a remedia problemele celorlalți. 

Previziuni pentru Anul Dragonului 2024. Succes în carieră și mari provocări în dragoste

Totodată, metalul ce controlează elementul Lemnului ne amintește că este chiar recomandat ca, din când în când, să fim mai retrași, să renunțăm la unele lucruri care nu ne fac bine și să stăm puțin departe de viața noastră ocupată de zi cu zi. Mai mult, ziua pasărilor de lemn din luna pasărilor de apă este cea care ne aduce două stele din floare de piersic.

Ca vedete ale zilei și puncte centrale de atracție, florile de piersic sunt sociabile, cochete și iubitoare de distracție. Însă pasărea sau ceea ce cunoaștem în mod tradițional sub numele de Cocoș, este unul dintre semnele din astrologia chineză care trebuie să fie conștiente de comportamentele distructive atunci când se prezintă sub formă de doi în diagrama nașterii.

TREI nativi din zodiacul chinezesc au noroc cu carul până în februarie 2025

Precum o oglindă, Yin de Metal ne arată că ale noastre cuvinte sunt simple reflectări ale stării noastre de spirit. Cu Mercur în opoziție cu Saturn, ar trebui să luam în considerare cu mare atenție cuvintele pe care le spunem azi, dar și acțiunile pe care le facem, mai ales daca ai Pasărea sau Cocoșul în digrama de naștere. 

Care este mesajul clar al zilei pentru toți nativii zodiacului? Ai mai multă grijă de tine și încearcă să nu arzi lumânarea la ambele capete. Dă un pas în spate, dă-ți timpul de care ai nevoie pentru odihnă, fiindcă cel mai important acum este să îți refaci atât spiritul, cât și energia ta, care este extrem de valoroasă.

Previziuni astrologie chinezească 2024. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Energia Dragonului de Lemn aduce transformări majore!”

Clipul în limba engleză poate fi urmărit integral AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!



Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va avea ochelari de cal

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?